ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Автоматизирано генериране на каталози в InDesign с InCat

Автоматизирано генериране на каталози в InDesign с InCat

Понеделник, 1 Октомври 2012 ( прочетена 1938 пъти)


ТradingBel InCat е плъгин за Adobe InDesign, който автоматизира създаването на продуктови каталози и многократно намалява времето за подготовката им.


inDesign

InCat е допълнение за InDesign, което позволява на потребителите да генерират страници за продуктови каталози като използват централизирана база данни и шаблони за InDesign. Приложението работи във връзка със системата на ТradingBel за управление на информацията за продуктите – CatalogStudio. Обновяването на информацията става само с натискане на един бутон, който я синхронизира с последната версия на базата данни на CatalogStudio.

Изключително полезна е и възможността за двупосочно синхронизиране – както на съдържанието на базата данни към това на InDesign,така и обратното.

InCat предлага графична работна среда, която контролира свързването с базата данни и позволява преглеждане на информацията в каталога. InCat може да създава различни типове продукти като запазва структурата на информацията в базата данни.

Системата позволява на потребителите да упражняват пълен контрол върху изгледа на документите в InDesign. Информацията от базата данни може да се добавя чрез влачене и пускане на страниците в InDesign. Налице са възможности за автоматичен контрол на шрифтове, цветове и стилове към информацията. По този начин се пестят време и усилия при подготовката на документа за печат.

Възможностите на InCat позволяват бързо и надеждно генериране на сложни документи. Съществуват възможности за автоматично създаване на различни типове таблици и прилагане на стилове към тях. InCat има възможност за създаване на страници, базирани на шаблон – това позволява безпроблемно автоматично създаване на стотици страници.

Предлагат се версии за Windows и Mac.

Източник: www.tradingbell.com 
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на ролна печатна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на ламинираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

Офсетов печатар на четирицветна пълнофор...
гр. Божурище
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама