ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Анталис ще покаже най-новите решения при паната на FESPA Digital 2014

Анталис ще покаже най-новите решения при паната на FESPA Digital 2014

Събота, 17 Май 2014 ( прочетена 718 пъти)


Търговското изложение ще бъде една добра възможност за Анталис да представи системите на Coala, последната иновация добавена към пан-европейската марка на Coala за широкоформатен печат, която стартира през 2012г.

Този изчерпателен набор от модерни и изключително функционални дисплеи, и презентационни системи, включително всички аксесоари за транспорт и монтаж дава възможност на Анталис да отговори на всички изисквания на своите клиенти. Експертните съветници на Анталис ще бъдат на разположение и в готовност да предоставят информация относно колекцията на Coala и цялата гама от услуги предлагани от групата.

Система от пана, които отговарят на всяко изискване

Гамата на Coala включва около 20 преносими системи като например roll- ups, pop-ups и L-банери, които са лесни за траснспортиране, монтиране и са идеални за насочване на посетители към изложби , щандове или конференции. Информационните пана, сгъваемите рафтове за брошури и рамките за плакати могат да бъдат използвани като търговски или презентационни елементи, за да ви помогнат да се откроите от конкурентите си. Анталис препоръчва най-добрите продукти за визуална комуникация за всяка система, гарантирайки максимален ефект.

“Една картина говори много повече от 1000 думи и продължаващия растеж на пазара на визуална комуникация е доказателство за това” коментира Никола Копри, продуктов мениджър Визуална комуникация Анталис Интернешънъл. „Тъй като сектора се развива, нашата цел е да се уверим, че ние и нашите клиенти се възползваме от тези възможности, чрез предоставяне на решения за визуално комуникация, която грабва вниманието на публиката“. Цялото ни семейство Coala от LFP медии и сега презентационни системи и аксесоари целят да постигнат точно това.“

Гамата системи Coala се предлагат сега в цяла Европа. Научете повече на www.antalis.bg

Анталис ще присъства на FESPA Digital 2014 от 20 до 23 май.
 print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор ламинираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

СПЕЦИАЛИСТ ПРЕДПЕЧАТНА ПОДГОТОВКА
гр. София
фирма Джей Пойнт Плюс ООД

Печатар на офсетова машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама