ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Изображения върху необикновеното...

Изображения върху необикновеното...

Сряда, 22 Август 2007 ( прочетена 4119 пъти)


Професионалните американски термотрансферни преси GeoKnight вече и в България. Life-time гаранция за нагревателната плоча, 3 години гаранция за дигиталния контролер, 1 година за останалите части. Достъпни цени.

Изображения върху необикновеното...

Това е девизът на Geo Knight & Co Inc.
Основана през 1885г., фирмата произвежда индустриални термопреси и друго оборудване, вече повече от век, като в последните 40-50 години фокусът е върху производството на термо-трансферни преси за професионално, лично или индустриално приложение. Цялата продукция е с произход Броктън, Масачузетс, Съединените щати. Продуктовата линия включва "T-SHIRT" преси, преси за чаши, завъртащи се "swing-away" преси, вертикално отварящи се "clamshell" преси, евтини хоби-преси, многофункционални "combo" преси, широкоформатни сублимационни преси, високопроизводителни автоматични пневматични термопреси и много други.

Тези машини се използват за висококачествена работа с "hot-split" и "cold-peel" ситопечатни и офсетови термотрансфери, за фиксиране на разпечатките на DTG текстилните принтери, за трансфериране на изображения от инк-джет, лазерни и копирни трансферни хартии, сублимационни трансфери, флок и флекс фолиа, метализации върху напечатани текстили и върху тонерни хартиени разпечатки, бродирани апликации и т.н.

Термопресите на GeoKnight са изключително популярни в Америка - като качество са в най-високия сегмент, при това с конкурентни цени. В Америка ги наричат Кадилакът на термопресите. Едни от най-важните им предимства са изключително равномерното нагряване по цялата повърхност на плочата, осигурено от технологията Super-Coil Microwinding, гарантираната липса на "студени петна", краткото време за достигане на желаната температура и за изстиване, равномерният и силен натиск, и дигиталният контрол на време и температура.

За да сте спокойни за своята инвестиция и защото сме сигурни в качестово на нашите термопреси ви предлагаме "Life-time" гаранцията на нагревателната плоча,  безпрецедентна тригодишна гаранция на термоконтролната електроника и едногодишна гаранция на всички останали елементи от машината.


  
DC16 Combo 35x40cm - 1230 euro              DK3 за чаши - 785 euro         
DK7 за шапки - 630 euro                DK16 clamshell 35x40cm - 910 euro


 
DK20 clamshell 40x50cm-1085 euro DK20S swing-away 40x50cm-1385euro


Официален дистрибутор на термотрансферните преси GeoKnight за България е фирма Фактор България. Подробна допълнителна информация, каталог и ценова листа можете да поискате на тел.: 0899 878 319, от Георги Чакъров, както и да намерите на сайта на фирмата www.factor.bg


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн

Artwork and Prepress Specialist (packagi...
гр. Пловдив
фирма КТ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕАД

Консултант печат на гъвкави опаковки
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама