ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Иновации в проектирането и предпечата на опаковки от Esko ArtPro+

Иновации в проектирането и предпечата на опаковки от Esko ArtPro+

Вторник, 6 Септември 2016 ( прочетена 422 пъти)


ArtPro+ предлага лесна употреба и интеграция, възможност за автоматизация и е част от новата софтуерна платформа на Esko.

Esko ArtPro+

 

Esko представи ArtPro+ на drupa 2016 и предизвка изключителен интерес. Според старшия вицепрезидент на Esko Bernard Zwaenepoel, „Потребителите, които вече използват ArtPro+ докладваха, че имат по-висока ефективност и по-кратко време за изпълнение на поръчките, благодарение на новия редактор.“

ArtPro е де факто стандарт в предпечата на опаковки и етикети в световен мащаб. Потребителите му са част от глобалната общност от над 25000 потребителя на софтуер на Esko в индустрията за производство на опаковки. ArtPro+ е част от софтуерната платформа на Esko (Esko Software Platform), най-новата версия на водещото портфолио от интегрирани решения на компанията,, предназначени за дизайн, предпечат, автоматизация на работния процес, управление на цветовете и снабдителната верига за производство на опаковки, етикети, дисплеи и табели.

Лесна употреба
Zwaenepoel добавя, „ArtPro+ е идеален за дизайнери на опаковки и предпечатари, които досега не са разполагали със специализиран софтуер. С ArtPro+, потребителите получават лесно за употреба решение, което се учи лесно и им позволява професионално и ефективно да правят цялостен предпечат на етикети и опаковки.“ Работната среда на ArtPro+ включва колело за избиране на инструментите, което осигурява лесен достъп до правилния инструмент без да заема пространство на екрана.

Автоматизиран печатен процес
ArtPro+ предлага възможности за интеграция в решение за автоматизиран работен процес, който изпълнява повтаряеми се задачи. Това позволява разтоварване на операторите от досадни и повтарящи се задачи, което им позволява да се концентрират върху контрола на качеството и важните аспекти на работата.

Простота = пестене на време
Според Esko, благодарение на простотата на работата с ArtPro+, обучението на операторите отнема средно с 28% по-малко време. Това и други аспекти на решението осигуряват бърза възвръщаемост на инвестицията за нови потребители и незабавно увеличение на производителността за сегашни клиенти, когато се възползват от безплатните обновявания.

Пълна съвместимост
Въпреки, че ArtPro+ е решение с изцяло нов дизайн, Esko запазват съвместимост с предишни версии, за да гарантират безпроблемно преминаване на процеса по обновяване за сегашни потребители на ArtPro. Всички архивирани файлове от Esko редактори остават напълно редактируеми в ArtPro+.

Източник: пресинформация на Esko
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Консултант печат на гъвкави опаковки
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговски представител на дигитален тран...
гр. София
фирма Techno Pro Ltd.

Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама