ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Рохко яйце - удобно и навсякъде

Рохко яйце - удобно и навсякъде

Понеделник, 7 Март 2016 ( прочетена 1012 пъти)


Потребителите в Обединеното кралство вече могат да се насладят на удобството на перфектнoто рохко сварено яйце само за пет минути, благодарение на новата марка с името Yowk и иновативните умения на своите доставчици на опаковки.

egg

Yowk предлага хранене и лека закуска в движение по лесен начин, като осигурява всичко необходимо, за да се насладите на рохко сварено яйце, където искате. Всичко, което трябва е да се добави вряла вода. Специално проектираните опаковки от RPC Bebo включват предварително сварено яйце, гризини, лъжичка и подправки. Потребителите просто махат капачката и останалото съдържание, като оставят вътре само яйцето и пълнят контейнера с вряла вода.  След пет минути, яйцето е готово за ядене. Капакът играе двойна роля, като служи и за чашка на яйцето, а лъжицата има малък остър "зъб", с който да се отрязва горната част на яйцето.

След като са изобретили концепцията, собственикът на марката Yowk - The New Egg Company - работи с RPC Design и RPC Bebo UK за усъвършенстване на идеалния формат за опаковка. Решението на RPC Design е опаковка от две части - кръгла купичка и термоформована капачка от полипропилен. Основата на опаковката включва вдлъбната част за легло на яйцето, а формата "чашка за яйцето" на долната страна на капачката приляга върху яйцето в опаковката, с което се гарантира, че яйцето остава стабилно по време на транспортирането.

egg package

Специално внимание е отделено на общия размер на опаковката, за да се гарантира, че всеки път ще се добавя точният обем вряла вода. Това е от решаващо значение, тъй като твърде малко вода няма да загрее яйцето достатъчно, а твърде много вода ще втвърди жълтъка. Окончателната форма на опаковката е предизвикателство и RPC Design работи в тясно сътрудничество с техническия екип на RPC Bebo UK за постигане на формат, който не се нарушава или деформира, когато се добавя водата и който може да бъде удобен за взимане и държане.

"Яйцата са питателна закуска, идеална за хора в движение", обяснява Ian Hetherington, управляващ директор на The New Egg Company. " Yowk позволява на потребителите да се насладят на перфектно варено яйце, по всяко време и навсякъде, и RPC имат огромен принос в помощта да пуснем тази иновация на пазара."

Източник: packworld.com

Текста написа: Мария Шабанскаprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Опечатор на машини за обработка на харти...
гр. Костинброд
фирма Поликарт ООД

Печатар на офсетова машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на щанцоваща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама