ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Три дигитални машини и едно CTP са продали Вълканов Трейд само за месец.

Три дигитални машини и едно CTP са продали Вълканов Трейд само за месец.

Вторник, 13 Март 2012 ( прочетена 2223 пъти)


През януари тази година Вълканов Трейд продаде три дигитални машини от цветната серия на Коника Минолта. Успешният месец за компанията приключи и с продажбата на CTP Screen PT-R 4000. Според доставчика, клиентите, избрали оборудването, са заложили на три неща: бърза възвръщаемост, изгодни условия за плащане, сигурен сервиз.

Печатница Аси принт се сдоби с чисто нов Bizhub PRESS C 7000.
Вече 15 години тя предлага качествени печатни и книговезки услуги, както и изделия от PVC. 
Разполага със затворен цикъл за изработване на книги с мека и твърда подвързия. Oт 2011 има  собствено студио за дизайн. А от 2012 използва и възможностите на Bizhub PRESS C 7000.  Академичното издателство „проф. Марин Дринов” – един от най-големите издателско-полиграфически комплекс за научна книжнина,  речници, справочници и енциклопедии се сдоби с Bizhub PRO C6000L.
Това е най-новата производствена система за къси тиражи на Коника Минолта, която предлага изгоден печат и високо качество на изображението. Тя е подходяща за печатници, рекламни агенции и офиси с голям обем на печат. Системата отпечатва скоростно 60 копия в минута в монохромен и цветен печат. В комбинация, машината е предидена за месечен обем до 280 000 отпечатъка и разделителна способност от 1200x1200x8bit dpi. С разнообразните си довършителни възможности Bizhub PRO C6000L произвежда различни материали като книги, брошури, каталози, доклади, флаери и директна поща с възможност за персонализация. Печатница Делта стар АД заложи цялото си производство в ръцете на Вълканов трейд като закупи от тях цветния PRO C 6501. Сега фирмата удовлетворява изискванията на своите клиенти само с една единствена машина. Тя напълно отговаря на изискванията за цвят, качество, скорост и перфекционизъм. Bizhub PRO C6501 комбинира висока скорост на печат в цвят, впечатляващо разнообразие от медии за работа и чудесно качество на изходящата продукция с надеждността и издръжливостта на металната конструкция.


Печатница Диагалпринт се довери на Вълканов Трейд за покупката на CTP Screen PT-R 4000. Печатницата предлага графичен дизайн, офсетов печат, външна реклама и изработка на менюта. През годините компанията непрекъснато разширява и обновява производствените си мощности с високопроизводителна техника. В момента работи успешно с голям брой клиенти, за които предлага пълен пакет полиграфски и рекламни услуги. Сега Диагалпринт напълно затваря произодствения цикъл, доверявайки се на дългогодишния си партньор в експонацията Вълканов.

Източник: Вълканов Трейд Екуимпмънт

Вижте теста на Konica Minolta bizhub PRESS C7000, който екипът на TestGuide.info направи в края на миналата година.
Вижте повече за Bizhub PRO C6000L.
Вижте повече информация за възможностите на Bizhub PRO C 6501.
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на офсетова машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на сгъвачна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Опечатор на машини за обработка на харти...
гр. Костинброд
фирма Поликарт ООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама