ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet DTG - дигитален печат върху текстил - нов бизнес за 9995 Евро!

DTG - дигитален печат върху текстил - нов бизнес за 9995 Евро!

Сряда, 24 Октомври 2007 ( прочетена 9103 пъти)


Разходите за отпечатване на пълноцветно изображение с фотокачество, с размери 20/30 см, върху светла фланелка са средно между 30 и 50 ст., а върху черна фланелка - между 1,20 и 1,70 лв. При 10 поръчки на ден, по 1-2 броя на поръчка, инвестицията Ви може да се изплати за 4-5 месеца!

DTG принтерите създават уникалната възможност да стартирате нов, лесен, приятен, креативен и най-важното, потенциално много печеливш бизнес!

Пазарната ниша за тези машини е печатът на уникални текстилни изделия в единични бройки или къси тиражи. Със сигурност можете да конкурирате ситопечатa за каквато и да е поръчка от няколко десетки броя, а в определени ситуации и няколко стотици броя - например многоцветен или пълноцветен печат.

Все пак, това НЕ Е основната идея - тя е да се създаде малко студио или интернет магазин за печат на уникални текстилни изделия по специална поръчка или, още по-просто и лесно, по каталог!

При цена в магазина от 10 - 15 лв. минимум за стандартна серийна фланелка - конфекция, клиентите приемат за съвсем нормално да платят поне 15 - 20 лв. за специално създадена за тях фланелка. Подобни фланелки се поръчват по много поводи - за фирмено облекло, за промоции, за рожден ден или друг празник на роднини или приятели, за специален подарък, за спомен, за сувенир или просто за удоволствие!

Сметката е следната - качествена фанелка за печат ще Ви струва не повече от 3 лв.(много е важно да печатате на собствени фланелки, а не на фланелки на клиента, по ред причини), разходът на мастило е средно 30-50 ст. за пълноцветен печат без бяло мастило (за светло трико) и средно 1,20 - 1,70 лв. за бяла подложка плюс пълноцветен печат (черно трико). Каквото и друго да включите, трудно ще се получи себестойност над 5 лв. на фланелка с печат.

Продаваемата цена за уникална фланелка с фотореалистичен печат по поръчка е 15 лв. за светло трико и 20 лв. за черно.

Печалбата, на която можете да разчитате е между 10 и 15 лв. от всяка фланелка. При 20 фланелки на ден (които в най-лошия случай се печатат за 1 час) и 22 работни дни в месеца се получава печалба от 4000 - 5000 лв! А в останалите 7 часа на ден можете да си осигурите и някой допълнителен приход, като печатате по-нисколатени, но по-големи тиражи от промоционални или фирмени фланелки, платнени торби и работни облекла. Можете дори да печатате и икони или картини върху плат или дърво.

Дори и оборотът Ви да е по-малък или пък по-голям, но с по-ниски надценки, очевидно е, че потенциалът е голям.

За да се убедите в качествата на DTG принтерите Ви каним на персонална демонстрация в офиса ни, в удобно за Вас време. Можете да донесете предпочитани от Вас фланелки или други текстилни изделия, както и Ваши изображения за печат.

Можете да разчитате на обучение, консултации, консумативи, сервиз и реална поддръжка от нашия екип.
Ние не сме просто и само търговци, ние сме и Ваши колеги, ентусиазирани от предлаганите от новата технология възможности, готови да защитават нейното и своето добро име!

За повече информация или уговаряне на демонстрация:
0899 878319 - Георги Чакъров, както и
www.factor.bg


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на ламинираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

Офсетов печатар на двуцветна офсетова ма...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама