ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Dynagram inp02 - решение за електронен монтаж

Dynagram inp02 - решение за електронен монтаж

Вторник, 2 Март 2010 ( прочетена 2147 пъти)


В края на февруари месец, софтуерните разработчици от Dynagram актуализираха продуктовата си линия, предназначена за професионалистите в сферата на електронния монтаж. Какво е новото - може да прочетете в нашия кратък обзор.

Dynagram inp02 е мощно, скалируемо решение в помощ на работещите в областта на предпечата и по-конкретно - електронния монтаж. inp02 не е самостоятелно приложение, а допълнение интегриращо се към Acrobat Pro. Акцентът при него е поставен върху лекотата на употреба и скоростта на изпълнение. inp02 притежава фукционалността и възможностите на всяко едно съвременно самостоятелно приложение, касаещо така наречения "end-to-end" PDF работен процес или, както вече сме свикнали да казваме - PDF workflow.
Dynagram inp02
На пръв поглед интерфейса на inp02, всъщност е сегментиран в няколко отделни модула, като принципът заложен при използването им е постъпково обслужване на всеки етап, за което говорят самите им наименования - Wizard, Layout Editor (чрез inpO2 Light Table), Assembly Planner/Manager, Optimization (hot folders-based), Automation (аutomated ganging), JDF Export. Особено привлекателен, откъм гледна точка на улесняване на подготовката на типизирани задачи е ненатрапчивият 6-стъпков "магьосник", който ни превежда с лекота през параметричното им дефиниране. Естествено, предвидена е възможност за интеграция с друго подобно решение от продуктовата гама на Dynagram - "всеядния звяр" DynaStrip.

Новостите в текущата версия 3.60 са фокусирани основно върху автоматизацията и повишаване нивото на продуктивност при работа с продукта.
  • Поддръжка на външни потребителски цветни скали, които могат да се импортнат под формата на PDF файл. Използваните в текущата задача дефинирани мастила автоматично се нанасят и разпределят по цветната скала.
  • Повторяема по колони и редове "Step and Repeat" функция, улесняваща автоматизацията при оперирането с еднотипни сегменти в дадена задача.
  • Нов потребителски режим "Flatwork Pagination". Изключително практичен режим за монтажни задачи с множество различни размножения на обекти неподлежащи в последствие на довършителни операции от тип сгъване/биговане - например листовки, флаери и други.
Dynagram inp02

В заключение може да се каже, че Dynagram inp02 е продукт със сериозни възможности, който по никакъв начин не отстъпва като функционалност на конкурентите си в сферата на електронния монтаж, предлагайки ни същевременно лекота и бързодействие при изпълнението на повечето задачи в рамките на любимия ни Acrobat Pro.

Демонстрационна версия на Dynagram inp02 може да изтеглите на следния адрес:
www.dynagram.com

Източник (source):
www.dynagram.com/solutions
www.dynagram.com/support

Dynagram inp02
Текста написа: Йордан Христов

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Artwork and Prepress Specialist (packagi...
гр. Пловдив
фирма КТ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕАД

Консултант печат на гъвкави опаковки
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама