ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Esko ще демонстрира решения за увеличаване на скоростта за производство в широкоформатния печат на SGIA Expo 2015

Esko ще демонстрира решения за увеличаване на скоростта за производство в широкоформатния печат на SGIA Expo 2015

Петък, 6 Ноември 2015 ( прочетена 536 пъти)


На щанд 2231 на изложението SGIA Expo, което ще се проведе от 4 до 6 ноември в Атланта, Esko ще демонстрира своя пълен набор от решения за управление на работния поток при широкоформатните машини.

Фокусът ще падне върху Esko i-cut Suite, Automation Engine и ArtiosCAD и по този начин посетителите ще се убедят в значението и качеството на софтуерите за управление на работния процес. Компанията ще демонстрира също мултифункционалните режещи маси Kongsberg и това как тяхната интеграция спомага довършителните процеси при широкоформатния печат.

kongsbergСофтуерът i-cut Suite ще позволи на компаниите да рационализират работните си потоци. Той позволява проверка и редактиране на PDF файлове и същевременно спомага оптималното оползотворяване на площите върху субстратите. Масите Kongsberg пък гарантират точното рязане по контур, а с automation engine всички тези процеси се автоматизират, така че да се намали намесата на оператор.

 

esko_cut_suite


Във все по-конкурентния пазар за брандиране, производителите осъзнават, че предлагането на уникални 3D продукти води до по-големи печалби. Проектите от този сегмент стават все по-сложни и с повече парчета. Дизайнерите обичат да обединяват всички елементи в един документ, така че да се уверят, че всяко парче е на мястото си. Като част от цялостно решение, ESKO предлага софтуера за дизайн и редактиране на дисплеи – ArtiosCAD.

Тази година се отбелязват 50 години от създаването на звеното за довършителни цифрови системи Esko Kongsberg. Дълготрайност, надеждност и прецизност винаги са били водещи елементи на компанията в дългогодишната им история. На изложението Esko ще представи свое решение за изрязване с 3,2 метрова платформа по ширина и дължина - Kongsberg C64. На щанда на компанията ще бъде показана и Kongsberg XN24, решение от среден клас с възможност за работа върху неограничен набор от субстрати – от тънки фолиа, през разпенени материали, до твърди панели. Моделът позволява окомплектоване с модул за фрезоване и водно охлаждане с мощност 3kW. На щанда на ESKO ще бъдат представени и богат набор от софтуерни и хардуерни решения, някои от които взаимно с техни партньори.

Източник: whattheythink.com

Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител в печатница
гр. София
фирма Прес Продукт Лайн ООД

Опечатор на машини за обработка на харти...
гр. Костинброд
фирма Поликарт ООД

Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама