ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet FACTOR.BG представя сублимационни фото-чаши, с гаранция над 1000 цикъла в миялна машина!

FACTOR.BG представя сублимационни фото-чаши, с гаранция над 1000 цикъла в миялна машина!

Сряда, 1 Април 2015 ( прочетена 2235 пъти)


Сублимационните фото-чаши са един от най-популярните продукти, предназначени за персонализация.

DURAGLAZE DURHAM

DURHAM

 

Има различни видове, форми и размери, но бестселърът са цилиндричните, бели чаши. Почти във всяко квартално фото може да си поръчаме чаша със снимката на наш близък, с интересен надпис или весела картинка. Често те са и харесван продукт за фирмена сувенирна реклама, съчетавайки възможността за фотореалистичен печат с ярки цветове, с ниска цена, полезност на продукта и добра видимост на рекламното послание.

 

DURAGLAZE SPARTA

SpartaИма обаче един проблем - чашите са керамични, а за да е възможен сублимационният трансфер на изображението върху тях, те трябва да са покрити със специален лак на полиестерна/полиуретанова основа, който лак трябва да издържа и на жестоките условия на миене в миалните машини, с техните силно агресивни препарати.

 

сублимационни фото-чаши, с гаранция над 1000 цикъла в миялна машинаПрактически няма фирма в България, която да гарантира определена устойчивост на такава експлоатация и резултатите са видни след първите няколко месеца - изображението избледнява, покритието се напуква и, в крайна сметка, рекламното послание се превръща в антиреклама на бранда.

Верни на подхода да предлагат сигурни решения, а не продукти-проблеми, FACTOR.BG представят единствените чаши с високоустойчиво покритие DURAGLAZE, произведени от английската фирма LISTAWOODS. Производителят гарантира 1000 цикъла в миялна машина, това е тествано и потвърдено от незвисима лаборатория.


Най-хубавото е, че цената на тези уникални чаши е в същия порядък, като повечето китайски сублимационни чаши. Прадлагат се в два основни дизайна - DURHAM, с права цилиндрична форма и овална дръжка и SPARTA, с елегантна извивка на горното ръбче и по-ъгловата дръжка. Налични са на склад, за незбавна безплатна доставка!Цена за кашон (36 чаши): 93.60 лв. без ДДС или 112.32 лв. с ДДС. При поръчка над 10 кашона - 10% отстъпка. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За поръчки и допълнителна информация: order@factor.bg
Teл.: 0331/ 99818
Teл.: 0896 738700
Екипът на FACTOR.BGprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на щанцоваща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн

Опечатор на машини за обработка на харти...
гр. Костинброд
фирма Поликарт ООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама