ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet ID2Office превръща файлове от InDesign в такива за Microsoft Office

ID2Office превръща файлове от InDesign в такива за Microsoft Office

Понеделник, 31 Януари 2011 ( прочетена 1670 пъти)


Приложението на Recosoft Corporation превръща документи от InDesign във файлове за Microsoft Word или PowerPoint, като запазва изгледа им.

ID2Office преобразува текста, шрифтовете и стиловете, структурата на абзаците, информацията за връзките между каретата, таблиците, графиките и други свойства на обектите и документите в InDesign в съответстващи обекти в Microsoft Word/PowerPoint. При процеса всяка страница се превръща в еквивалентна страница в крайния документ в Word/PowerPoint.

ID2Office е създаден от нулата, за да гарантира безпроблемна интеграция с Adobe InDesign и да премахне нуждата от пресъздаване на файловете от него в Word или PowerPoint. Приложението поддържа InDesign CS4/CS5. То работи като плъгин за Adobe InDesign. Поддържаните файлови формати са на Office 2007-2011. Според производителя ID2Office съхранява изгледа на документа при процеса. Абзаците, таблиците, графиките и свойствата на другите обекти се преобразуват точно.

ID2Office

ID2Office осигурява прецизен контрол над преобразуването. Това включва възможности за настройка на типа и разделителната способност на изображенията, разстоянията между параграфите и други. Очаква се приложението да излезе на пазара през пролетта на 2011 и да е съвместимо с InDesign CS4/CS5 за Windows и Mac.

Източник: recosoft.com

Текста написа: Мартин Новев


Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона "Поискай оферта".

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн

Мениджър продажби
гр. София
фирма АРД ЕООД

Опечатор на машини за обработка на харти...
гр. Костинброд
фирма Поликарт ООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама