ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии

Langley придобива DruckChemie

Сряда, 19 Ноември 2014 ( прочетена 1121 пъти)


Собствениците на Manroland Sheetfed купуват производител на химия за полиграфията.

Langley придобива DruckChemie

 

DruckChemie, германската група за производство на химикали за печатната индустрия,  ще бъде придобита от промишлената група от Великобритания Langley Holdings Plc. DruckChemie са срещнали финансови затруднения и през септември са били принудени да въведат външен контрол. Договорът за придобиването е бил подписан на 7 ноември, а осъществяването на самата сделка се очаква съвсем скоро.

DruckChemie има годишни приходи от около 75 милиона евро и около 300 служители и е най-големият производител в Европа на химикали за печат, с локации в цяла Европа. Компанията също така оперира и в Бразилия.

Langley са извършили множество придобивания на предприятия с по-слабо представяне през последните две десетилетия, развивайки се до близо милиард евро приходи. Групата е създадена през 1975 г. и в нея работят над 4000 души в над 70 страни. Групата няма никакви дългове и се гордее за това, че никога не продава някоя компания, която е придобила. Langley влезе в печатния сектор през януари 2012 г. с придобиването на германския производител на печатни машини Manroland Sheetfed.

Говорител на Langley е казал: "Щастливи сме, че постигнахме споразумение за придобиването на DruckChemie. Компанията допълва нашия Manroland бизнес за печатни машини и демонстрира нашата по-нататъшна ангажираност към сектора."

Източник: whattheythink.com и www.langleyholdings.comprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на режещ плотер
гр. София
фирма ДотБрейн

Ситопечатар (стажант)
гр. София
фирма ДотБрейн

Технолог
гр. Варна
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама