ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии

PENSTICK™

Четвъртък, 6 Юли 2006 ( прочетена 1511 пъти)


Новият рекламен материал, който отдавна търсите!

В листа на предлаганите от нас специални материали вече е включен и един нов продукт носещ търговското наименование PENSTICK™. Това е ново-разработен синтетичен материал на фирмата Molco – Белгия, предназначен за отпечатване на етикети, стикери, рекламни, информационни и предпазни материали, използвани в различни отрасли на промишлеността и рекламата.

Харктерно за този продукт е, че на него няма нанесено лепило, но той въпреки това се лепи! Липсата на лепило предоставя редица предимства и дава възможност етикета или рекламния надпис да се сваля или премества лесно, без да оставя следи и петна върху продукта/материала върху които е залепен.

 PENSTICK™ се използва за прилепване към гладки повърхности – стъкло, стъклени и порцеланови съдове, санитерен фаянс, прозорци, коли, електрически домакински уреди и много други. Намира приложение в рекламата за различни декорации, информационни табла, надписи и апликации.

 PENSTICK™ е особено подходящ за облепване и брендване на автомобили, особено в случайте, когато се изисква рекламите и надписите да не са особено дълготрайни и да се махнат лесно, без остатъчни петна от лепило по автомобила. Отпечатаните реклами могат много лесно да се свалят и поставят отново, при това многократно

 PENSTICK™ може да се печати при използване на повечето от съвремените печатни технологии: Offset-UV, Flexo-UV, Screen, Letterpress, Thermal transfer, Digital. Може да се щанцова и да се използва при автоматични залепващи устройства.

 PENSTICK™ се доставя на листа и на роли, бял, цветен и прозрачен.

 PENSTICK™ е нещо ново на пазара и ще Ви изненада!

 PENSTICK™ е вече във Вашите ръце. Открийте го и за Вашите клиенти. Не се колебайте, обадете ни се за мостри, оферти и допълнителни разяснения.Източник: Папирус


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
машинист офсетов печат за 1/2 формат маш...
гр. София
фирма Прес Продукт Лайн ООД

Помощник оператор на лепачна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар офсетов печат на петцве...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама