ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet PitStop Pro 10 подобрява управлението на цветовете

PitStop Pro 10 подобрява управлението на цветовете

Четвъртък, 9 Септември 2010 ( прочетена 1390 пъти)


Според Enfocus, новата версия на приложение ще позволи на потребителите да работят по-бързо и прецизно.

Enfocus обявиха PitStop Pro 10, новата версия на водещото приложение за проверка и редактиране на PDF файлове. Тя включва подобрено управление на цветовете и разполага с Workgroup Manager, който осигурява постоянно качество и централизирано управление на поддържаните стандарти и настройки. В новата версия са включени и няколко функции по желание на потребителите.

Според производителя PitStop Pro 10 цели да направи управлението на цветовете по-достъпно за всички. Той има нови и подобрени инструменти за работа с цветове. Управлението на цветовете в програмата е лесно и директно. Възможно е запазването на многобройни настройки, които да бъдат запазени и приложени с лекота. Панелът Color Picker може да се използва за създаване и импорт на собствени цветови библиотеки и включва най-новите Pantone Plus. Потребителите могат да избират цветове, до които да имат бърз достъп и да търсят в библиотеките.

PitStop Pro 10 ще бъде показан на Graph Expo, от трети до шести октомври в Чикаго. Потребителите, които използват няколко копия от PitStop Pro 10 ще могат да използват предимствата на новия Workgroup Manager. Той позволява централно управление и стандартизация на настройките за проверка на файлове, макроси, работната среда и други елементи.

Нов интерфейс прави създаването на макроси по-лесен от всякога. Те могат да служат за проверка, редактиране и коригиране на файлове в PitStop Pro. Новата функционалност прави съзможно създаването им чрез влачене с мишката. Организацията им в списъци също е улеснена. PitStop Pro 10 е плъгин за Adobe Acrobat 8 и 9 и поддържа Mac OS X 10.6 Snow Leopard и Windows 7, както и по-стари системи. 

PitStop Pro 10

Източник: enfocus.com

Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна офсетова ма...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на ламинираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

Оператор дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама