ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Xerox се раздели на Conduent и Xerox

Xerox се раздели на Conduent и Xerox

Понеделник, 27 Юни 2016 ( прочетена 782 пъти)


Xerox обяви имената на двете компании, на които ще се раздели – тази, която се занимава с печат и управление на документи запазва името Xerox, а частта, с дейност „аутсорсинг на бизнес процеси,“ ще се нарича Conduent.

Conduent  xerox

 

Conduent
Името Conduent е вдъхновено от опита на компанията в създаването на връзка между потребителите и техните партньори и клиенти в области като обслужване на клиенти, транспорт и логистика, здравни услуги и интернет технологии. Името отразява позицията на компанията да си партнира с бизнеси и правителства, като осигурява решения, които удовлетворяват клиенти, пациенти, пътници и служители.

„Conduent ще започне нова глава като самостоятелна компания с име, което отразява жизненоважните бизнес услуги, които извършваме всеки ден,“ коментира Ursula Burns, изпълнителен директор на Conduent. „Conduent е в добра позиция благодарение на силното си наследство. Като лидер в услугите за бизнеса и ще запази ценностите и новаторската култура, многообразието и единството на Xerox.“

С приблизително 7 милиарда долара оборот за 2015 и 96000 служители е компания от ранга Fortune 500 с голям опит в разнообразни бизнес процеси, анализи и автоматизация.Разнообразните възможности на Conduent въздействат на милиони животи, включително на две трети от всички осигурени пациенти в САЩ, и повече от половината потребители на мобилни телефони в САЩ. Компанията държи вторият най-голям дял в аутсорсинга на бизнес процеси.

Източник: news.xerox.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Технолог картонени опаковки
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник офсетов печатар
гр. Пловдив
фирма ДотБрейн

Оператор на режещ плотер
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама