ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet drupa 2016 ще е с разширен обхват

drupa 2016 ще е с разширен обхват

Сряда, 14 Май 2014 ( прочетена 1232 пъти)


Организаторът на drupa 2016 - Messe Düsseldorf обяви, че шоуто през 2016 ще има разширен обхват. Това значи по-голям акцент върху крос медия и нововъзникващите технологии като индустриален и 3D печат и печат на електронни компоненти.

Директорът на drupa 2016 Sabine Geldermann каза, че в сърцето ѝ събитието винаги ще е посветено на печатните технологии и новите области са част от продължаващата еволюция на събитието през 60 годишната му история. -  „За четири години индустрията се развива неспирно, така че е добавянето на нови продуктови категории е логично. Фактът, че европейската графична индустрия може би не е най-добрата среда в момента, означава че заедно с партньорите си можем да включим нови технологии, които да покрият цялата вселена на печата.“ - каза тя.

 

2014_05_13_ltil

 

 

Разбира се, нашето наследство все още е графичната индустрия и drupa винаги е била мястото за демонстриране на най-модерните технологии в тази област, но ще обърнем внимание и на други технологии, които създават някои от възможностите на бъдещето, така че продължим да отразяваме пазара.“

С тази идея Messe Düsseldorf наричат drupa 2016  „Номер едно за решения за печат и крос медия“ и изложението от 31-и май до 10-и юни 2016 ще се проведе под мотото „Докосни бъдещето.“ Едната от целите на разширената тематика е привличане на нови посетители и изложители. За да подкрепи този процес, събитието е с реорганизирани категории, които по-добре съответстват на индустрията.

 

Шестте променени категории са:

  • Подготовка за печат/печат

  • Обработка на файлове/мултиканална комуникация

  • Довършителни работи/преработване/печат на опаковки

  • Технологии на бъдещето

  • Оборудване/поддръжка/инфраструктура

В рамките на тези категории елементи като опаковане, мултиканални публикации и околната среда ще получат по-голямо значение, отколкото на предишните изложения.

 

Тези приложение вече са участвали в предишни събития drupa, но никога не са получавали значимостта, която имат в стратегическия план за това изложение“ - каза изпълнителният директор и президент на Messe Düsseldorf - Werner Dornscheidt. - „Тук се намесихме - ще променим позицията на изложението drupa 2016 като представим свързани дейности, събития, формати за събития и систематични се обърнем към целевите групи на изложението.”

 

Източник: drupa.com

Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна офсетова ма...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на ламинираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама