ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Триумфално начало на изложението FloraDecora

Триумфално начало на изложението FloraDecora

Четвъртък, 23 Февруари 2017 ( прочетена 454 пъти)


67 изложители и повече от над 10 700 посетители на изложенията Floradecora и Christmasworld.

Изложенията се проведоха на 27-31 януари 2017 в изложбения център Messe Frankfurt. Партньор за България на изложбения център е Интер Експо център.

 

 

Иновации, нови продукти и идеи - изложбеният център събра в 11 палати четири международни илзожения, които определят тенденциите - Christmasworld, Paperworld, Creativeworld. Floradecora.  За успеха на изложбите говорят самите цифри - общо 2 938 изложителя от 63 държави и над 85 400 посетители от 154 държави.

 

 

 

 

 

 

 

FloraDecora
2017 е премиерата на новото изложение за цветя и озеленяване. Макар и събрано в една палата, изложението е пиршество за сетивата, което има голям потенциал да се превърне в място, определящо тенденциите в озеленяването. Изложителите декларираха задоволството си от постигнатите резултати и установените бизнес контакти.


Floradecora събра всички участници в бизнеса с озеленяване, което им помогна да изненадат потенциалните си клиенти като създадат атмосфера и да им покажат цялостни концепции и нови идеи в озеленяването и декорацията. Профилът на изложителите беше: търговци и производители на рязани цветя, вътрешно озеленяване, балконски растения, луковици, декоративна зеленина, керамика, дърво и сандъци за цветя. 

Тенденциите на FloraDecora
Творчество и изненада - въздействието на цветята е в изненадата. Цветовете - предимно роза, лилаво, прасковено и нежно жълто. Тенденциите при цъфтящите растения е да доставят наслада в градската джунгла, а озеленяването да дава глътка свеж въздух около нас.

 Christmasworld
Пищната палитра от цветове на изложението определя тенденциите за следващата Коледа - топли медни отенъци, злато, снежно бяло, пищно червено и релаксиращи нюанси на синьо, които придават приятна и спокойна атмосфреа, но изглеждат празнично. Коледната култура на Европа е навсякъде чрез стари, традиционни и съживени предмети, сувенири и осветление.

 


Тенденциите на Christmasworld
Vintage
е тенденцията за 2017 в света не само на Коледните продукти, но и на сувенирите и декорацията за дома през останалите сезони.


Вижте повече за изложението Paperworld.

Специални благодарности на Интер Експо център и Messe Frankfurt за поканата.

Автор: Деси Тодорова

 

 

 print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
СПЕЦИАЛИСТ ПРЕДПЕЧАТНА ПОДГОТОВКА
гр. София
фирма Джей Пойнт Плюс ООД

Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна офсетова ма...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама