ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Забранено за работодатели

Забранено за работодатели

Вторник, 6 Декември 2016 ( прочетена 1491 пъти)


Покана за съботна закуска на 10 декември от 11:00 часа с всички, които търсят нови предизвикателства през следващата година.

Екипът на Dotbrain.eu имаме удоволствието да поканим всички, за които предпечатът и печатът са страст, ежедневна работа и безсънни нощи.

 

Ако търсите начин как да напреднете в кариерата, да научите нови неща и да подобрите професионалните си умения, заповядайте на нашата съботна закуска на 10 декември от 11:00 часа в любимото ни заведение Плюс това. Срещата е само за тесен кръг хора, потвърдили присъствието си по имейл.

 

Защо да дойдете на тази закуска - ще ви разкажем какво се случва на пазара на труда в печата и рекламното производство - за условията на работа, заплатите за различните длъжности, какво се търси и предлага в момента, кои са най-търсените и ценени служители в бранша.

 

Имате ли планове за кариерата си през 2017 - Ще ви запознаем с най-новата ни страст – професионалните курсове на Dotbrain.eu, които започват от януари 2017. Те са за всички работещи или търсещи работа хора, които искат да напреднат в професията като повишат нивото на знанията и уменията си. И най-важното – съобразени са изцяло с нуждите на пазара – ще ви научим само на важните неща, които работодатели търсят и ценят. Започваме с курсове за хора, които вече работят и търсят нови и по-специфични знания.

 

Ако търсите работа - ще ви разкажем за най-добрите отворени работни места в бранша, които няма да срещнете в обявите. Ще ви помогнем да установите контакт с работодатели, които не са обявили официално свободни работни места, но с удоволствие биха приели кандидатурата на кадри, които имат определени професионални качества и умения.

 

Каква е срещата и как ще протече - Срещата ще се случи в изцяло неформална среда на приятното и артистично място Плюс това – разговори на чаша кафе (коктейл или бира), топли закуски (вкусни кроасани, солени кишове и сладки капкейкове) и тиха и приятна музика.

 

Срещата е забранена за работодатели!

Искаме нашите гости да са спокойни и да споделят своя опит и планове за кариерно развитие, независимо дали търсят нови предизвикателства в работата или искат да подобрят квалификацията си и да напреднат в професионално през следващата година.

 

Започваме в 11:00.

Единственото, което се иска от Вас е да потвърдите присъствието си на имейл: office@dotbrain.eu и да дойдете навреме. Местата са ограничени.

 

Адрес: ул. „Марин Дринов“ 30

намира се между улиците „Оборище“ и „Янко Сакъзов“

Ако идвате с автомобил, можете да паркирате в малките улички (зелена зона)

 

Организатор: Dotbrain.eu - първият профилиран кариерен сайт за подбор на персонал в печата и рекламното производство.

 print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Artwork and Prepress Specialist (packagi...
гр. Пловдив
фирма КТ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕАД

Консултант печат на гъвкави опаковки
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговски представител на дигитален тран...
гр. София
фирма Techno Pro Ltd.


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама