ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Какви талони за отстъпки и промоции има в печатния каталог Polygraphy Info 2012

Какви талони за отстъпки и промоции има в печатния каталог Polygraphy Info 2012

Сряда, 4 Септември 2013 ( прочетена 1685 пъти)
Три екскурзии в чужбина, 200 iTunes, талони за Амазон, ВИП карти и отстъпки за печат.

Както знаете, всичко в каталога е реклама на различни материали и технологии. Изработката е реклама на дигитален печат и персонализация, книговезването е реклама на спирали, кутията - на щанцоване, а първата корица - на лентикулярен печат. Правим всичко това, за да бъде видяно, пипнато и надяваме се, приложено в работата на рекламните агенции и крайните клиенти. Тази година добавихме и няколко полезни талони и отстъпки, които могат да се използват. 

 

mondi

 

В каталога ще намерите вложка на хартиите Монди. Изтрийте стреч фолиото и въведете кода, който е отдолу, на страницата http://mondigroup.com/colorlok

Можете да спечелите една от трите екскурзии и да видите бели нощи /не е уточнено къде/, да отидете до Сахара или Барселона. Също така имате шанс да спечелите една от 200-те допълнителни награди на Монди - iTunes и ваучери за Амазон. Не е нужно да купувате нищо, за да участвате в томболата. Побързайте, тъй като играта важи до 30 юни 2012.

 

BIG
3% отстъпка до 31.12.2012. за покупка на спирали или подвързване от Българска Индустриална Група

Българска индустриална група ви подаряват карта за ВИП клиент с отстъпка за закупуване на спирала и услуги по подвързване до  важи до 31.12. 2012. Ако досега не сте работили с БИГ АД, сега е моментът да опитате. Ние ползваме услугите им вече трета година, можете да се убедите в качеството на спиралите и подвързването им от самия каталог. Разгледайте ги и преценете сами.

 

Optimal
8% отстъпка за печат на формуляри, фактури и рекламни материали в Оптимал принт

И последна по ред, но не и по важност е вложката от химизирана хартия на печатница Оптимал принт. Печатницата е на 8 години и затова дава 8% отстъпка.

За да видите отстъпката си, трябва да разлепите вложката, която е цветна и отпечатана на химизирана хартия. Талонът във всеки каталог има своя номер, който трябва да пазите при поръчка. Можете да подарите  талон на свой партньор или колега - Оптимал са помислили и за това. Отстъпката важи за печат на фактури, формуляри и всякакви рекламни материали, които се предлагат в Оптимал принт. Можете да ползвате талона еднократно и за една поръчка. Не се бавете много, защото отстъпката важи до 31.12. 2012.  За производството на тази вложка ще пишем отделно, защото има и други любопитни и забавни неща.


print   отпечатай
Newsletter

Абонирайте се безплатно за нашите новини.
Можете да ги получавате всяка седмица по имейл. 1450 души вече го направиха
Препоръчани фирми
КАРИЕР ООД
Предлага и поддържа на склад богат асортимент фабрично форматирани, висококачествени продукти за офсетов, флексо– печат и ротогравюра.
facebook.com/Carierltd
ЕнгВю Системс София АД
Специализирани софтуерни решения, основно за опаковъчната промишленост.
engview.com/packaging
Виктория Принт ООД
Печатницата е специализирана в производство на каталози, дипляни, флаери, плакати, къси тиражи на опаковки, етикети и торби, полагане на топъл печат и преге, ламинат, частичен и цялостен лак, щанцоване.
victoriaprint.eu

Препоръчано от Полиграфия Инфо
Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама
Свободни позиции в dotbrain.eu
Търговец
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор предпечатна подготовка и работа...
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама