Ролният печат на Арт Инженеринг

4625
Ролният печат на Арт Инженеринг

Арт Инженеринг ЕООД е компания, създадена през 1998г. в гр. Враца. Развива дейност в няколко рекламни направления. Стартира с външна реклама и брандиране на автомобили. След това в портфолиото се добавя офсетовия печат. Следва оборудване с машини за тампон печат, трансферен и сублимационен печат, CNC рутер, топъл и студен ламинат, биндер и сгъвачка за книги, щанца. Така в продължение на 20 години значително разширява предлаганите услуги. Последните нови за компанията технологии са в областта на ролния дигитален печат и производството на етикети на ролка.

Арт Инженеринг ЕООД

В началото Арт Инженеринг ЕООД успява да се утвърди като един от водещите доставчици на услугите, които предлага, в Северозападна България, а от 2002г. успешно работи с клиенти и от други региони в страната. Компанията се стреми да предложи на своите клиенти всичко, което им е необходимо в областта на рекламата и успешното им представяне пред широката общественост, включително и Интернет пространството.

Арт Инженеринг ЕООД

Собствениците са убедени, че разширяването на портфолиото на стоките и услугите, които предлага, както и на компетенциите на екипа, са сигурната стъпка към успеха. Те следват посоката на автоматизация на производството и увеличаване капацитета на компанията чрез внедряването на нови технологии. Приоритет е персонализацията на всеки продукт, който се предлага на пазара, което се предлага изключително от дигиталните технологии. Стремежът на Арт Инженеринг е да предлага на всеки един от своите клиенти висок професионализъм и широк спектър на предлаганите продукти и услуги.
В  дългосрочен план целта е Арт Инженеринг да предлага уникални продукти в къси и средно големи серии с висока добавена стойност.

Идеалното решение за променящите се пазарни изисквания – bizhub PRESS C71cf
Арт Инженеринг ЕООД бързо улавя тенденциите в етикетния печат, а именно преминаването към автоматизирани линии за лепене на етикети и все по-късите тиражи на етикетите с уникални дизайни. Персонализацията на крайния продукт все повече се налага като конкурентно предимство.
Повече от година компанията търси гъвкаво решение за печат на ролни етикети от утвърден производител.
Решението за придобиване на дигиталната ролна етикетна преса bizhub PRESS C71cf е внимателно обмислено. След дълго проучване на пазара и няколко демострации от страна на водещите производители на този тип машини, на инж. Юлиян Кирилов не е трудно да се спре на Коника Минолта България.
Собственикът на Арт Инженеринг е добре запознат с дейността на Коника Минолта и с индустриалните решения, които предлага. След проведени две срещи  и финална демонстрация, проведена в обновения шоурум на Коника Минолта, партньорството между Коника Минолта и Арт Инженеринг е вече факт. Дигиталната преса bizhub PRESS C71cf  печели пред конкурентните продукти с високото качество на печат, лесното управление и стабилната си конструкция.

печат на етикети

Ролният печат на етикети – конкурентно предимство
След придобиване на bizhub PRESS C71cf Арт Инженеринг предлага на своите клиенти ролен печат на етикети. Листовият етикетен печат все повече губи позиции. Етикетите трябва да са отпечатани на ролна система, за да може с помощта на довършителни модули те автоматично да се лепят върху опаковъчния материал.
Перспективите, които дигиталният печат разкрива, са многобройни и широкообхватни. Съществуващите клиенти са по-доволни, а новите възможности, които bizhub PRESS C71cf предлага,  привличат и нови такива. Късите тиражи и възможността за персонализация дават старт на повече проекти с добавена стойност.
Инж. Кирилов заявява: „Станахме изключително конкурентни на пазара за етикети и успяхме да добавим много нови клиенти, с много нови и различни уникални продукти към портфолиото на фирмата. Всичко това ни дава голямо спокойствие за бъдещето на бизнеса.“

Арт Инженеринг и Коника Минолта България – успешно и конструктивно партньорство
Когато клиентът е наясно с алтернативите, с пазарните тенденции и с предлаганите технологии в обхвата на неговия бизнес, процесът по имплементацията на решения е гладък и приятен. С Арт Инженеринг случаят е точно такъв – собственикът на компанията познава спецификите на рекламния пазар, предлага широка гама от услуги от повече от 20 години, има технически познания и ясно е поставил краткосрочните и дългосрочните цели, които стоят пред компанията.
В рамките на няколко дни машината bizhub PRESS C71cf е инсталирана и настроена. Проведеното обучение също протича безпроблемно и бързо, защото срещу екипа на Коника Минолта стоят подготвени и технически грамотни служители.

Инж. Кирилов избира високотехнологична печатна система, която върви с високо ниво на професионализъм, гъвкаво финансиране и безупречни условия на поддръжка: „Естествено водещо беше обучението, поддръжката и сервиза на закупените машини.“ – това изтъква собственикът на Арт Инженеринг като основна причина за избор на партньор в лицето на Коника Минолта“. „Изключително съм доволен от работата с Коника Минолта България. Подготвен и научен млад екип от професионалисти, които познават машините, които предлагат, в детайли. С голям капацитет от специалисти, които реагират бързо и компетентно. Радвам се, че това ноу-хау го има в България. Това е голямо богатство за бранша, като цяло.“ – добавя той.

От своя страна Арт Инженеринг не спира да търси различни възможности, които се отварят с новозакупената машина. Освен за печат на етикети и опаковки на ролка, те не спират да откриват много нови приложения на машината, а именно изработка на корици за тефтери, менюта, стикери  и мн. др.

печат на етикети

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО
Тенденция за навлизане на автоматизирани линии за лепене на етикети
Все по-къси тиражи като задания
Необходимост от намаляване на производствените срокове
Клиентски изисквания за персонализирани дизайни на крайния продукт

РЕШЕНИЕ
bizhub PRESS C71cf – цифрова преса за етикети, представляваща комбинация от високотехнологично решение за дигитален печат и оптимална цена, чиято цел е да увеличи печалбите, производителността и удовлетвореността на клиентите.

ПОЛЗИ
Разширяване на портфолиото от предлаганите услуги
Навлизане на нов пазарен сегмент – ролен етикетен печат
Увеличена удовлетвореност на настоящите клиенти
Привличане на нов клиентски профил

Автор на материала: Коника Минолта България

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.