Вложката на Гед – обемен печат

2776
Вложката на Гед – обемен печат

Фирма Гед участваха в каталога с вложка, демонстрираща възможностите на обемен печат /Dimensional Printing/, отпечатана на Kodak Nexpress.

Текстът и изображенията имат триизмерен ефект, който може да подобри разпознаваемостта им. На вложката изображението е крокодил, чиято кожа е релефна.

Вижте повече за технологията тук.

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.