Екипът ни с гордост представя…

2065
Екипът ни с гордост представя…

Polygraphy Info 2009 e вече факт.

Много се радваме, че трудът ни бе възнаграден с добрите оценки на рекламодатели, колеги и партньори. Благодарим още веднъж на всичките ни рекламодатели и партньори, които ни се довериха още на ниво проект и инвестираха в идеята, която им показвахме само като файлове на дизайна и уверението, че ще се справим, макар това да ни е първи печатен проект.

Благодарим Ви за доверието. Надяваме се, че го оправдахме!

Вижте снимките, които направиха Амити студио (графична концепция и дизайн)

Разбира се, като всяко печатно издание и нашето си има дребни кусури и тук таме грешки (почит незабележими) по съдържанието, но като цяло можем да се поздравим с добре свършена работа.

Моля, ако откриете неточности или имате забележки към каталога като продукт, пишете ни на мейл. Всяка оценка, критика или идея е ценна за нас и ще я вземем предвид при следващото издание за 2010.

Можете да поръчате каталога тук. (Тиражът е изчерпан.) Побързайте, защото тиражът е само 500 бройки, а още от първия ден на продажбите, имаме 5 поръчани бройки.

Вижте всички новости за проекта тук.

Екипът на Полиграфия инфо

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.