Кадифе с металик ефект

3859
Кадифе с металик ефект

ЩЕРЕВ ЕТ отново показва интересен ламинат с новата си вложка в печатното издание Polygraphy Info 2012

Вложката е ламинирана от двете страни с различни ламинати. От едната страна вложката е ламинирана с традиционно успешния и с много приятен кадифен на допир ефект на усещане Soft Touch, за който сме писали и преди. Ламинатът се наложи в Европа и света като един от най-модерните и търсени ефектни ламинати.

 

Soft Touch Metallized

 

Още по-интересен е кадифеният метализиран мат ламинат Soft Touch Metallized, който е първият в света такъв с характерни осезателни свойства. Предразполагащо меката и приятна на допир основа запазва яснотата на изображението, като общия ефект е усещане за нещо луксозно, специално, рядко срещано. Освен че е приятен на допир, ламинатът е подходящ за дигитален печат върху него. При изработката на вложката всички останахме изненадани от приятния гланц металик ефект, който се засилва на местата, където има печат. На местата без печат ламинатът остава матов металик и това създава контраст на отпечатнато изображение като допълнителен ефект.

 

Soft Touch Metallized

 

С този ламинат можете спокойно да реализирате металик ефекти в малки бройки без да ви се налага да купувате специални хартии, на които не е ясно дали ще е успешен печатът. Ефектът от ламината можете да видите на вложката на Щерев ЕТ в печатното издание Polygraphy Info 2012.

 

Soft Touch Metallized

 

Рекламната вложка е ламинирана :

  • на лицевата страна: 35 mic Soft Touch.
  • на гърба: 32 mic Soft Touch Metallized кадифен метализиран мат ламинат.

Ламинатите можете да поръчате тук: Щерев ЕТ

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.