Какви талони за отстъпки и промоции има в печатния каталог Polygraphy Info 2012

1293
Какви талони за отстъпки и промоции има в печатния каталог Polygraphy Info 2012

Три екскурзии в чужбина, 200 iTunes, талони за Амазон, ВИП карти и отстъпки за печат.

Както знаете, всичко в каталога е реклама на различни материали и технологии. Изработката е реклама на дигитален печат и персонализация, книговезването е реклама на спирали, кутията – на щанцоване, а първата корица – на лентикулярен печат. Правим всичко това, за да бъде видяно, пипнато и надяваме се, приложено в работата на рекламните агенции и крайните клиенти. Тази година добавихме и няколко полезни талони и отстъпки, които могат да се използват. 

 

mondi

 

В каталога ще намерите вложка на хартиите Монди. Изтрийте стреч фолиото и въведете кода, който е отдолу, на страницата http://mondigroup.com/colorlok

Можете да спечелите една от трите екскурзии и да видите бели нощи /не е уточнено къде/, да отидете до Сахара или Барселона. Също така имате шанс да спечелите една от 200-те допълнителни награди на Монди – iTunes и ваучери за Амазон. Не е нужно да купувате нищо, за да участвате в томболата. Побързайте, тъй като играта важи до 30 юни 2012.

 

BIG
3% отстъпка до 31.12.2012. за покупка на спирали или подвързване от Българска Индустриална Група

Българска индустриална група ви подаряват карта за ВИП клиент с отстъпка за закупуване на спирала и услуги по подвързване до  важи до 31.12. 2012. Ако досега не сте работили с БИГ АД, сега е моментът да опитате. Ние ползваме услугите им вече трета година, можете да се убедите в качеството на спиралите и подвързването им от самия каталог. Разгледайте ги и преценете сами.

 

Optimal
8% отстъпка за печат на формуляри, фактури и рекламни материали в Оптимал принт

И последна по ред, но не и по важност е вложката от химизирана хартия на печатница Оптимал принт. Печатницата е на 8 години и затова дава 8% отстъпка.

За да видите отстъпката си, трябва да разлепите вложката, която е цветна и отпечатана на химизирана хартия. Талонът във всеки каталог има своя номер, който трябва да пазите при поръчка. Можете да подарите  талон на свой партньор или колега – Оптимал са помислили и за това. Отстъпката важи за печат на фактури, формуляри и всякакви рекламни материали, които се предлагат в Оптимал принт. Можете да ползвате талона еднократно и за една поръчка. Не се бавете много, защото отстъпката важи до 31.12. 2012.  За производството на тази вложка ще пишем отделно, защото има и други любопитни и забавни неща.

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.