На печат сме

1680
На печат сме

Ето че дългата и сложна подготовка на Polygraphy Info 2011 завърши.
Както и предишните две години имахме много работа по актуализиране на данните, индексацията и подредбата. Имахме и чакане на забавени рекламни страници и вложки. Макар и да изоставаме с графика, пуснахме пробно копие, за да сме сигурни, че всичко си е на мястото. В крайна сметка нашата работа по каталога приключи и сега започнахме работата с партньорите ни.

Към днешна дата тялото е отпечатано в Булгед. На ред са кориците.
Днес ще погледнем как върви и щанцоването на кутита във ВПМ Вектра. В края на миналата седмица беше напечатана в Дедракс.

box

Тази година сменихме цвета на корицата и кутията, тъй като ламината, който ще използваме, изпъква повече на тъмен фон. Затова ще разкажем по-късно.

Хубава седмица на всички.
Екипът на Полиграфия инфо

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.