Нова година с новите задачки

2280
Нова година с новите задачки

Здравейте колеги,

 

За много години! Да сте живи, здрави, щастливи и много обичани.

 

Ние продължаваме с пълна сила да работим по Polygraphy Info 2010.

 

В момента сме на етап подготовка за производство и заснемане на вложките в каталога.

 

foto

 

Какво направихме непосредствено преди празниците?

 

– Решихме каква да бъде корицата тази година. За първото издание направихме корицата от полипропилен, а за второто издание решихме да е нещо коренно различно.

 

Избрахме технология, която създава „wow ефект“, не е твърде скъпа и изпълнението не е сложно. Отне ни 2 седмици мислене, разговори с подизпълнители и отхвърляне на няколко добри предложения.

 

– Въпреки че браншът е в криза и някои клиенти нямаха възможност /въпреки желанието си/ да се включат в каталога, имаме заявки от нови клиенти и то такива, с които работим за първи път.

 

Все още не можем да съобщим точни цифри, но увеличихме ВИП профилите в каталога; вложките са по-малко, но по-ефектни; рекламните страници са същия брой или ще бъдат с 1-2 повече.

 

– Дойде ред на подреждането на каталога и предпечатната подготовка. Междувременно подготвяме заснемането на всяка вложка, която ще бъде произведена. Намираме това за интересно и образователно, както за нас, така и за всички потребители, до които ще стигне изданието.

 

camera

 

Вчера вече заснехме първата вложка. За да вдигнем малко завесата – наблюдавахме печат върху плат…

 

Между другото, ако срещнете някой от нас, нарамил фотоапарат, малка камера и статив, да знаете, че не сме си сменили професията, просто снимаме производството.

 

– Тази година книговезването ще бъде изцяло изнесено от печатницата към фирма, която предлага машини и услуги за тези процеси.

 

Ще се опитаме да проследим прецизно всеки процес от сглобяването, за да опишем кое и как се прави.

 

Това е засега. Очаквайте още новини.

 

P.S. Ако все още не сте получили обаждане, за да сверим фирмените ви данни и дейността, която извършвате, имайте търпение. Процесът по актуализиране на данните си върви с пълна сила.

 

В края на януари ще сме обновили и коригирали всякакви неточности и в в електронния каталог polygraphy.info

 

Екипът на Полиграфия инфо

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.