Персонализираният тираж на каталога е вече разпространен

2214
Персонализираният тираж на каталога е вече разпространен

Както знаете две трети от тиража на каталога е персонализиран. Изданието излезе от печат в началото на месец май и персонализираният тираж е вече разпространен.

 

catalog

 

Останалите бройки се продават в онлайн каталога ни и сме заделили малко бройки за участието ни в рекламното изложение Copis през октомври.

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.