Печат на каталог – стъпка по стъпка

2127
Печат на каталог – стъпка по стъпка
 
Уважаеми колеги и партньори,
Благодарим на всички вас, че подкрепихте нашия проект за печатен каталог Polygraphy Info 2009. Без вашето доверие и готовност да бъдете рекламодатели в изданието, нямаше да се справим.

Тъй като нашият каталог ще излезе за първи път, решихме да ви дадем възможност да проследите процеса по изработването му и да сте в течение на какъв етап сме.

Затова в нашия блог  започваме да правим кратки репортажи със снимков материал за всеки етап от подготовката.

Надяваме се с това да сме ви полезни, а и да ви бъде интересно да виждате как се изработва подобен полиграфически продукт. Какво сме направили дотук:

– септември – ноември 2008: дизайн на каталога, сключване на договори с партньори и клиенти

– ноември – декември 2008: актуализиране база данни, прозвъняване на всички присъстващи фирми

– декември 2008: приемане на изходни материали за рекламни страници и ВИП профили, предпечат

 

Какво следва през януари:

– до 10 януари последно одобрение на ВИП профили и рекламни страници

– до 12 януари финализиране на съдържанието в каталога

В следващите 2 седмици очаквайте снимков и видео материл за печат на корици, печат на тяло, книговезване, печат и сглобяване на кутии за каталога и готов продукт.

Ще ви държим в течение за всички новости и предизвикателства. Пожелайте ни успех!

 

Поздрави!

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.