Печат на тялото на каталога

1456
Печат на тялото на каталога

Вчера отпечатахме тялото на каталога Polygraphy Info 2009.

Печатът е върху 100% рециклирана хартия Cyclus Print 130 g/m2

Вижте статия с изчерпателна информация за видовете рециклирана хартия, сертификати на рециклираните хартии и плюсовете и минусите на рециклираните хартии. 

Използвахме цветове по Pantone за брандирането на футърите (долната част на страниците)

Печат: Фатум

И нашата звезда – единият от печатарите на Фатум. Порица ни, че не сме го предупредили, та да се разкраси за снимките. Във всяка печатница има по един суетен печатар 🙂

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.