Присъдиха ни ISSN

3405
Присъдиха ни ISSN

Бавене в Българска национална агенция за ISSN.

Загубихме два дни в чакане и звънене, дали са ни получили файла с дизайна на корицата и титулната страница, защото все на някой мейл не беше пристигнал. След третото изпращане, отидохме на място, защото това разтакаване ни забави целия каталог. Служителките са безкрайно любезни и всичко стана много бързо.

По принцип за годишно периодично издание давали ISSN при второто издание, но за нас ще е от първи брой. Не знаем дали изключението е само за нас или и има и други, но това е без значение – имаме номера.

Представихме исканите документи, разказахме какво ще отпечатваме, показахме корица и титулна страница и готово. За по-малко от две минути ни дадоха ISSN 1313-6658.

 

Заради последни корекции по индексацията и една-две забавени рекламни страници, пробното копие минава в събота, а печатът – другата седмица. Да му мислят колегите от Фатум с графика за печат. 🙂

Доскоро!

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.