Пробно копие преди печата на Polygraphy Info 2010

1512
Пробно копие преди печата на Polygraphy Info 2010

Защо се прави пробно копие преди печат?

Защото така можете да видите цветовете, текстовете и оформлението преди да пуснете за печат целия тираж. Цената на едно копие на тялото на каталог е под 100лв., но можете да направите корекции и да си спестите хиляди левове. Печатът е дигитален, пълноцветен и е само в едно копие, което се изплаща от евентуалните предотвратени щети. Можете да го поръчате във всяка дигитална печатница. Ние избрахме за целта Булгед.  

Правило на Мърфи за печатните продукти: няма книга, каталог, листовка и брошура, които да нямат поне една правописна или печатна грешка. По-добре да ги видите преди да сте отпечатали няколко хиляди бройки. 

И така, ние най-после видяхме как ще изглежда  подреденият, отпечатан и сглобен каталог Polygraphy Info 2010. Копието е пробно и помогна да си открием нашите малки грешчици и неточности.

Корицата изглежда интересно, особено на пипане заради релефния UV лак.

Пробно копие направихме и заради подвързването и поставянето на спирала. Може би забелязвате, че най-горната дупка за спиралата е празна, но не защото нещо е сгрешено, а защото не е поставен точния размер спирала.

За това ще се погрижат Българска Индустриална Група АД, които ще изберат най-подходящото за нас. Имаме им пълно доверие.

Като обем изданието е същото като миналата година, а като рекламни страници е обогатено. Напук на кризата.

Сега остава да направим последните корекции в текстовете и да предадем всички файлове за печат на Дедракс.

Кориците са вече отпечатани и веднага след това тиражът тръгва за Пловдив, където е производствената база на Българска Индустриална Група АД.

Тази година корицата на Дедракс е по-ефектна от миналата. Просто вметка, забелязахме го докато разглеждахме снимките.

Като цяло Polygraphy Info 2010 се придвижва към финалния етап на производство.

А след като влезе в разпространение ще започнем с показването на снимковия и видеоматериал. Ще има интересни материали за технологиите и машините на 

Поздрави!

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.