Пробно копие преди печат

1904
Пробно копие преди печат

Какво показа  пробното копие на Polygraphy Info 2009 преди печат?

– Дребни детайли за коригиране в текстовете, които се хващат по-лесно в печатно копие, отколкото на файл.

– Разбра се, че при подготовката за печат не са изчислени точно милиметрите, които трябва да се наддадат за рязане. 

– ВИП профилите изглеждат много добре в цвят и дават сериозно предимство пред останалите фирми, които присъстват в общия списък с фирмите.

– Друго си е да видиш в цветен вариант и реален размер как изглеждат нещата. Нито една от разпечатките на офисния принтер, върху които коригирахме текстове, не даде усещане за почти готов продукт.

Ето малко видео с автентични коментари на оператора на дигиталната печатна машина.

 

След това пуснахме и макет на кутията, за да премерим всички възможни ъгли и сгъвки преди да я дадем за изработка.

Тъй като вече приключихме с подготовките, а и сами си доскучахме с десетките поправки и корекции /ако има още нещо за коригиране, извинете ни!/, очаквайте тези дни кадри от печата и книговезването.

Екипът на Pringuide Info

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.