Dotbrain 3.0 излезе от печат

2876
Dotbrain 3.0 излезе от печат

Вече е в разпространение годишното ни печатно издание „Dotbrain – пътеводител на пазара на труда“.
Основната тема тази година е как пандемията от COVID-19 се отрази на печатния бранш у нас – как се справя печатът в новата реалност в световен мащаб и на локално ниво.

Подготвили сме ви 40 страници качествено съдържание по темата. Акцентът на изданието тази година е анкетата, която направихме с осем фирми – доставчици на печатно оборудване, софтуер и материали. От първа ръка ще научим как се отразява кризата на бранша в областите текстил, дигитално печатно оборудване, сито и флексопечат, софтуер, хартии и опаковки.

Не на последно място – какво се случи и с индустриите, които са едни от големите клиенти на печата и кога ще се възстановят те, за да имат нужда отново от печат. Това са индустриите туризъм, строителство, имоти и мода.

 

Традиционната ни вече рубрика с нашия адвокат прави бърз преглед на промените в Кодекса на труда в следствие на COVID-19 и какви са новите правила за дистанционен труд, непълно работно време и временна заетост.

Започваме поредица материали, които ще продължим и онлайн – кръговата икономика, новите „зелени“ правила и как те ще се отразят на печатната индустрия.

Специално благодарим за доверието на нашите рекламодатели, които се включиха в издание, подготвяно в условията на lockdown и с неясна дата за излизане.

На кориците ще видите Тотем груп, Полистор и Феспа България.

Рекламни страници: Капелен България, Саванто, Полихром, Графотрейд.
Полезни статии: Гед, TowERP, PropTech Bulgaria, Job Tiger.

И да не пропуснем чудесните ни автори, които подготвиха авторските си материали заедно с нас: Екатерина Николова, Антон Даскалов и Георги Георгиев.
Както винаги, графичната концепция е на Сфера дизайн. А финалният коректорски щрих нанесе Диляна Енчева.

 

Изданието се разпространява безплатно до мениджъри и собственици на печатници и рекламни производства.
Ще достигне и до рекламни агенции с производство, и фирми за опаковки.
Ако желаете да получите безплатно копие, свържете се с нас: dessy.todorova@polygraphy.info

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.