Print Idea 2020 за мебелния бранш е готова за разпространение

784
Print Idea 2020 за мебелния бранш е готова за разпространение

COVI-19 спря два пъти печатното издание Print Idea 2020 за двете изложения Светът на мебелите и Техномебел. Но затова пък, ние го направихме по-добро и с още по-добро и таргетирано разпространение.

В партньорство с Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост ще го доставим лично до всеки изложител, така че рекламните идеи от нашия бранш да достигнат до тях и през 2020 година.

Получателите са: мебелни производители, големи мебелни магазини, вносители на мебели, матраци и интериорни решения; интериорни дизайнери и техни клъстери и експортни сдружения, както и фирми-производители от дървообработващата промишленост.

Благодарим за доверието на нашите партньори и клиенти, с които заедно създадохме 20 страници вдъхновение.

Дизайн първа корица и изданието: Сфера дизайн

Рекламодатели: Туплекс, Джей пойнт, Атиа принт, GPTS Printshop, Тотем груп, Принтер.бг, Мираж груп, Анталис България, Форматт, Кристал винил.

В броя ще видите идеи за: гравиране и изрязване на дърво, интериорни решения за дома и офиса; иновативни текстилни системи за стени и тавани; печат на текстил за интериора; хибридни латексови принтери за печат на плоскости и фолиа; интериорни решения с огледални плоскости; материали с магнитно чувствителна повърхност; акрил и бонд; опаковки за мебели; печат върху стъкло, фототапети, плоскости; брандиране на офис пространства; печат и рязане по контур на плоскости.

Ако желаете да получите безплатно копие, свържете се с нас и поръчайте: dessy.todorova@polygraphy.info

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.