Излезе вторият брой на сп. ProPACK за 2008 г.

1626
Излезе вторият брой на сп. ProPACK за 2008 г.

Излезе вторият брой за 2008 г. на специализираното списание за опаковане ProPACK.

В броя четете за опаковането на луксозни стоки и козметични продукти, защитата на търговските марки, предстоящите промени в регламента за етикетите на хранителни стоки.

Във връзка с луксозното опаковане и използването на екологични хартии ProPACK представя гамата хартии на Arjowiggins – водеща компания в света за производство на специални хартии.
Предлагаме ви експертна статия от Министерството на околната среда и водите във връзка с правителствените мерки за оптимално оползотворяване на отпадъците от опаковки.
В новия си брой ProPACK включва още аналитични статии по проблемите на екологичния опаковъчен дизайн, устойчивото развитие в опаковъчната индустрия, използването на пластмасови опаковки и ускоряването на интеграцията в снабдителските вериги.
В рубриката „Български производител” ви представяме фирма Херти АД – един от водещите производители в страната на алуминиеви, пластмасови и композитни капачки.
От този брой списание ProPACK стартира и рубрика „Продукт”, в която ще представяме нови продукти, нови опаковки и нови етикети.
С втори брой изданието ще вземе участие на drupa 2008 като част от щанда за специализирана международна преса (International Trade Presse Stand).

Съдържание

Източник: сп. Пропак

Интернет портал за печатни технологии.