Излезе от печат втори брой на сп. ProGRAFICA

1800
Spread the love

В него Ви срещаме с Кънчо Кънев – ярка фигура в съвременното ни оформителско изкуство, ненадминат майстор на книгата, работил дълги години в областта на приложната графика и шрифтовете.

В рубрика „Уеб Дизайн”, Георги Линков ни запознава със седем печеливши практики при проектирането на дизайн за уеб сайт.
Проф. Кафтанджиев, водещ специалист по маркетинг комуникации и реклама в България, разказва за креативността в рекламата и как да постигнете „ефективност без граници“ за вашата рекламна кампания чрез нея.
Продължаваме темата за плъгините, като този път ще откриете начин за бързо прехвърляне на готов проект, създаден с помощта на QuarkXPress, от една среда в друга, използвайки Quark Interactive Designer.
Както и много други интересни и полезни материали.

С втори брой изданието ще вземе участие на drupa 2008 като част от щанда за специализирана международна преса (International Trade Presse Stand).

Списание ProGrafica е официален медиен партньор за 2008 на:
1.Marketing & Services, Франкфурт (6-8 май) — водещо крос-медийно събитие в Европа;
2.PostPrint, Берлин (17-19 септември) – водещото търговско изложение в Европа за предпечатни и печатни технологии, довършителна обработка и разпространение.
3.Реклама Експо (6–9 октомври) – най-престижното събитие у нас в рекламния бизнес.

Източник: ProGRAFICA Magazine

Биографична информация