Излезе 7-point system, за Photoshop CS3, на Scott Kelby

2019
Излезе 7-point system, за Photoshop CS3, на Scott Kelby

Новата книга, на един от най-продаваните автори в света на компютрите, разкрива тайните на революционната 7-point system

В своята нова книга  Scott Kelby разкрива, как посредством седем прости стъпки, бихте могли да отворите и редактирате всяка една илюстрация в  Photoshop CS3, така че тя да придобие професионален вид.

Това, на което се базира Kelby при написване на книгата, са неговите дълбоки познания при използване на Photoshop в качеството му на фотограф, дизайнер и инструктор. Scott Kelby стига до извода, че има седем основни функции във  Photoshop, които биха ни позволили да създадем професионално изглеждащи илюстрации. След определянето на основните функции, той определя онези секции и части от тях, които има смисъл да бъдат манипулирани. И финално, той дава точната последователност и начин на изпълнение на техниките за постигане на професионални резултати с всяка илюстрация.

Начинът на списване на книгата е сходен с този използван в другите бестселъри на Scott Kelby – книгата е написана достъпно и предлага богат илюстративен материал.

Можете да я закупите от Amazon.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.