Книговезки наръчник лепилно скрепване

544
Книговезки наръчник лепилно скрепване

Пилотният брой на книгата е подготвен на български, а скоро изданиетo ще бъде в продажба и ще достигне до всички заинтересовани читатели.

Книговезки наръчник лепилно скрепване

 

Излезе от печат пилотен тираж на книгата „Книговезки наръчник лепилно скрепване“. Авторите на наръчника са водещи специалисти от Книговезката академия на Müller Martini във Фелбен, Швейцария и си поставят за задача да представят в концентрирана форма съвременното ниво на технологията за лепилно скрепване и опита на бранша в изработката на изделия с меки корици, както и обработката на книжни тела от гледна точка на направлението „Системи за книговезка обработка” на водещия световен производител на системи за довършителни процеси Müller Martini.

Наръчникът е с подчертано практическа насоченост и представлява необходимо помагало за книговезци, технолози и ръководни кадри в печатниците, оборудвани с машини и системи за довършителни процеси за производството на книги и други лепилно скрепени продукти.

„Книговезки наръчник лепилно скрепване“ е преведен на български и би бил и незаменимо учебно помагало за ученици и студенти, които изучават полиграфия и планират професионалната си реализация в печатарския и книгоиздателския бранш.

Изданието е подготвено и осъществено от „Дишков Трейдинг“ ЕООД – дългогодишен представител на Müller Martini, а отскоро и на другия водещ производител на книговезки системи – немската фирма Kolbus, чиито заводи станаха част от швейцарския концерн Müller Martini.

Изданието ще се предлага за продажба в онлайн магазина на Printguide.

За повече информация: „Дишков Трейдинг“ ЕООД

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.