Нестандартно за индустрията

1730

Какви са креативните изпълнения в рекламната индустрия ще разберете от страниците за Production на списание SIGNCAFE брой 10.

Международното изложение за визуални комуникации viscom 2009 в Дюселдорф очерта позитивна тенденция – ентусиазъм за бизнес и положителен поглед в бъдещето показаха представителите на рекламната индустрия, които взеха участие в изложението. Какво се случи тази година и част от наградените продукти, може да видите само в брой 10 на SIGNCAFE. Как отмина родното изложение за реклама – Реклама Експо – също може да проследите на страниците на списанието.

В този брой отправихме предизвикателство към всички от рекламния бранш – да ни покажат нестандартни приложения на индустриалните техники и технологии. Как и какво имаме предвид, прочетете сами в октомврийския брой.
Октомврийският брой на списание SIGNCAFE напомня за горещите летни дни с новата си корица. Тя е дело на Марсел Леви, криейтив директор, Noble Graphics, който представя себе си с оригинални рисунки и текст, написани на ръка.
В новия брой прочетете какво е да си криейтив директор номер едно в света – Дейвид Дрога, специално за SIGNCAFE. Как брандовете реагират на кризата – резултати от международно проучване споделя Елиът Полак.


/корица на новия брой/

Източник: списание SIGNCAFE

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.