Нестандартно за индустрията

1631
Spread the love

Какви са креативните изпълнения в рекламната индустрия ще разберете от страниците за Production на списание SIGNCAFE брой 10.
Международното изложение за визуални комуникации viscom 2009 вДюселдорф очерта позитивна тенденция – ентусиазъм за бизнес иположителен поглед в бъдещето показаха представителите на рекламнатаиндустрия, които взеха участие в изложението. Какво се случи тазигодина и част от наградените продукти, може да видите само в брой 10 наSIGNCAFE. Как отмина родното изложение за реклама – РекламаЕкспо – също може да проследите на страниците на списанието.

В този брой отправихме предизвикателство към всички от рекламния бранш– да ни покажат нестандартни приложения на индустриалнитетехники и технологии. Как и какво имаме предвид, прочетете сами воктомврийския брой.
Октомврийският брой на списание SIGNCAFE напомня за горещите летни днис новата си корица. Тя е дело на Марсел Леви, криейтив директор, NobleGraphics, който представя себе си с оригинални рисунки и текст,написани на ръка.
В новия брой прочетете какво е да си криейтив директор номер едно всвета – Дейвид Дрога, специално за SIGNCAFE. Как брандоветереагират на кризата – резултати от международно проучванесподеля Елиът Полак.

inline_288_http://prepressbg.com/images/bronze_steel%20span%20wire_1.jpg

inline_590_http://prepressbg.com/images/SIGNCAFE_Cover%2010_Marsel.jpg
/корица нановия брой/

Източник: списаниеSIGNCAFE

Биографична информация