Сп. ProPACK – медиен партньор на ключови събития в света на опаковането и печата

1473

Специализираното списание за опаковане ProPACK ще бъде медиен партньор на конференцията на най-високо ниво за опаковането в Европа Packaging Summit Europe, която ще се проведе на 1 и 2 юли в Амстердам.

Двудневният форум, съпътстван от изложбена програма, е ключово събитие за собствениците на търговски марки и маркетинговите мениджъри в Европа. Ще бъдат представени регионалните и глобалните тенденции, нови разработки, технологии, иновации, ще бъде обърнато внимание и на устойчивостта в опаковането.
Тази година ProPACK ще бъде медиен партньор и на водещото крос-медийно събитие в Европа Marketing & Services, което ще се проведе във Франкфурт (6-8 май 2008), както и на едно от най-големите търговски изложения в Европа за предпечатни и печатни технологии, довършителна обработка и разпространение PostPrint, което ще се проведе в Берлин (17-19 септември 2008).
Сп. ProPACK прие поканата за медийно партньорство и на международната химическа изложба Bulchimex, както и на единствената по рода си изложба за матрици и инструментална екипировка за пластмасови изделия и опаковки Mouldex, които ще се проведат между 22 и 25 април в Интер Експо и Конгресен Център – София.
Заедно с другите две издания на Би Ем Джи – Полиграфия и ProGrafica, ProPACK ще присъства на щанда за международна специализирана преса International Presse Stand по време на най-голямото събитие в полиграфическата индустрия drupa 2008, което ще се проведе от 29 май до 11 юни в Дюселдорф.

Можете да разгледате съдържанието на списанието тук.

Източник: ProPACK Magazine

Интернет портал за печатни технологии.