Честит 15 годишен юбилей на сп. Опаковки и печат

1044
Честит 15 годишен юбилей на сп. Опаковки и печат

Печатното издание е сериозен източник на материали за професионалистите в бранша.

Редакцията на Printguide.info честити 15 годишния юбилей на колегите от сп. Опаковки и печат. За тези години изданието не спира да ни радва с професионализъм и добро съдържание. С удоволствие четем едни от най-задълбочените статии за печат на български език и продължаваме да се учим на тънкостите в печата.

 

 

Пожелаваме на издателя и главен редактор проф. Димитър Розалинов още дълги години да дава своя принос и да повишава нивото на знания на колегите в бранша. На неуморния екип на списанието пожелаваме още дълги години творческа работа, много доволни рекламодатели и удовлетворение от всеки нов брой. 

 

 

Наздраве, колеги! Бъдете здрави и винаги пълни с ентусиазъм.

Keep going!

 

Автор: Деси Тодорова

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.