Вила Дева – дом на печатаря!

251
Вила Дева – дом на печатаря!

Най-новата възможност за отдих в Балчик, Вила ДЕВА – ДОМ НА ПЕЧАТАРЯ, се намира в най-предпочитаната част на вилната зона на града – в.з. „Белите скали”, ул 3, № 8.

 

къща на печатаря

 

Има изключително добро местоположение. На няколко минути от Двореца на Реджина Мария и на 15 минути пеша от морето. До старинните улички на Белия град се стига бързо пеша. Достъпът е много лесен, без голяма денивелация, на метри от главната улица. Достъпна е както с личен транспорт, така и с обществен – с много лесни връзки с Варна и курортните комплекси, както и с Добрич, и с летище Варна.

Районът е спокоен, тих, с прекрасни частни вили, собственост на грижовни стопани, които се стараят да създадат радост за очите на своите гости. Удобна е за еднодневни пътувания в изключително богатия на исторически забележителности, природни красоти и девствени местенца, Добруджански край. Романтичните разходки с яхтите на местните морски хора са незабравима възможност за забавление.

Прекрасната крайбрежна алея , местната Дамба, е мястото , където са разположени малки плажчета, барове , ресторанти. Велоалеята предлага възможност за каране на близо 10 км по брега на морето, а за любителите на по-сериозните натоварвания е предизвикателството да преодолеят височините, дори да стигнат с велосипеди до емблематичното курортно село Кранево.Културната програма на Община Балчик и на Двореца са винаги в състояние да заинтригуват всеки вкус. Гостите получават преференциални цени за чудесни местни заведения.

Вилата е абсолютно нова.

Очаква своите първи гости, които ще могат да се насладят на прекрасна гледка към морето и зелените хълмове на Балчик, на тишина и спокойствие, на пълна самостоятелност, така ценна в сегашното сложно време.

Много подходяща е за настаняване на няколко семейства, приятелска компания , а и за провеждане и на организирани мероприятия и тиймбилдинги. Достъпна е за дългосрочно наемане за хора със свободни професии и дистанционно работещи. Прекрасно обзаведена е, светла и модерна.

 

дом на печатаря

 

Вила Дева разполага с 6 двойни спални, 4 санитарни възли, балкон , прекрасна тераса за развлечение и релакс, зала за игри и градина. Има 4 частни паркоместа. Изградена е на два етажа. На основния етаж е разположена модерна просторна дневна с чудесно оборудвана кухня, кът за хранене, кът за кафе и кът за почивка. На основния етаж се намират също 3 спални: една луксозна с двойно легло и самостоятелна баня, 2 двойни стаи със споделена баня.

 

дом на печатаря

 

На горния етаж са разположени също 3 спални: една луксозна със двойно легло, самостоятелна баня и с балкон, една двойна разширена с балкон и една двойна, като двете последни спални ползват споделена баня.

 

дом на печатаря

 

Градинската тераса предоставя чудесна възможност за забавно прекарване на свободното време, за приятни разговори, за наслада на завладяващата гледка, за вкусно похапване на изкусителна храна, приготвена на барбекю и е най-притегателното място в къщата. Гостите разполагат с неограничен достъп до интернет, а за развлечението им е на разположение смарт телевизор.

 

дом на печатаря

 

По заявка гостите могат да получат закуска, вечеря, кетъринг, ежедневно почистване, транспортни услуги и т н, всичко, което би допринесло за най-приятното и безоблачно прекарване на времето в Балчик.

За решаване на всички възникнали въпроси, хостът на вилата е на разположение на Viber и WhatsApp на телефон 0884012555.

Интернет портал за печатни технологии.