www.printguide.info
https://printguide.info/forum/

Въпрос за бяля боя ??
https://printguide.info/forum/viewtopic.php?f=33&t=3787
Страница 1 от 1

Автор:  outlaw [ 12 Май 2007, 12:26 ]
Заглавие:  Въпрос за бяля боя ??

Имам един проблем със печат върху тъмен текстил със бяло като се отпечата и боята попива в плата и стои едно прозрачно и много грозно правих проби с няколко вида бяло но все не става така както искам а аз искам да стои плътно без да прозира :cry: Проблема е само при тъмния цвят на тениските с бялата боя :roll: Ще можете ли да препоръчате някоя добра бяла боя че тия дето пробвах са...дори и смесени с еластична база пак не става а другия вариант е с подложка но така много играчка става :roll:

Автор:  PH [ 12 Май 2007, 23:11 ]
Заглавие: 

Опитай 2 удара/ междинно сушене / 2 удара ...нещо от сорта.
На какво сито работиш ?
Имай в предвид , че от материя до материя , разлики колкото искаш...и от там и подхода различен.
Бих ти препоръчал сито 39/43 с по- гъст пластизол , варианта по- горе, и виж внимателно височината на ситото - така че да не маже пластизола, не на последно място и подходящ ракел...ъгъла на печат. По дебело промазано сито. Експериментирай. :)
Еластичната база едва ли ще ти донесе покривност, нейното предназначение е друго, така че ...успех.

Автор:  outlaw [ 13 Май 2007, 07:09 ]
Заглавие: 

Мерси :lol: Ще пробвам със тия мрежи щото тая май не е такава но незнам щото ситото беше донесено готово и нямаше номер :? А това за двата удара(вмсъщност три) подложка след това междинка после 1-ви цвят пак междинка след това 2-ри цвят :mrgreen: вече веднъж го правих и то на същите тениски и пак бяха от тъмните цветове с три сита през междинка но тогава имаше и втори цвят а сега е само с бяло :)

Автор:  Slavikos [ 14 Май 2007, 14:57 ]
Заглавие: 

На практика удряш един път сушиш и удряш още веднъж за препоръчване минавай със ракела два пъти първия заливаш втория събиръш мастилото с по силен натиск ако го правиш така и с по твърд ракел може да се получи близо до желания ефект и без подложка.Максималният размер на ситото трябва да е най много 55

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/