www.printguide.info
https://printguide.info/forum/

Персонализация на баркодове...помощ!
https://printguide.info/forum/viewtopic.php?f=53&t=11305
Страница 1 от 1

Автор:  kalyonski [ 07 Окт 2012, 18:39 ]
Заглавие:  Персонализация на баркодове...помощ!

Имам следния казус.
Генерирах баркодове с Barcode Studio. Експортнах ги на .pdf и след това ги персонализирам със Smart Stream. Предполагам, че някъде нещо пропускам, но ми персонализира само първата страница от .pdf-a. Прегледах всички опции n на брой пъти и не се справих с проблема...

След това открих, че Smart Stream-a има опция да си взима директно Barcode Studio темплейт, но пак неуспех. При този случай има едно поле Data Fields, което не може да стои празно, но нито от падащото меню мога да избера нещо (то стои празно), нито може да се пише. Може би се касае за някаква настройка в Barcode Studio, но не се сещам какво може да е.

Ако някой има опит по въпроса, моля помагайте!

Автор:  kandod [ 08 Окт 2012, 10:06 ]
Заглавие:  Re: Персонализация на баркодове...помощ!

Не знам какво е SmartStream, аз персонализирам с Data Merge в InDesign, като експортвам баркодовете от Zoner Barcode Studio в метафайл формат (emf, wmf) или като евентуално тифове.

Автор:  mmiv [ 10 Окт 2012, 22:58 ]
Заглавие:  Re: Персонализация на баркодове...помощ!

SmartStream Designer е новото има на YoursTruly - софтуер за персонализация на HP Indigo. Разбира се, че ще ти персонализира само първата страница. За целта трябва да имаш колкото записи, толкова файлове, които да са ти описани в базата данни. Рипването на тази чудесия ще е малко по-дълъг процес. Баркодове се рипват най-лесно, когато кода е във вид на шрифт. Специално за Indigo има куп начини да направиш нещата, но са малко по-висш пилотаж.

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/