ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet  Персонализация, доставки до клиента и поръчки онлайн 

 Персонализация, доставки до клиента и поръчки онлайн 

Сряда, 4 Май 2016 ( прочетена 1124 пъти)


Това са трите тенденции, които трябва да следват печатниците, за да се адаптират към интернет.

Много нишови пазари чакат своите печатни партньори, стига печатницата да отиде при тях, да ги опознае и да им предложи правилните продукти. Това са само част от съветите на независимия експерт Neil Falconer, Printfuture, които сподели с над 100 участници в тазгодишния Open Day, организиран от БАСГП в Novotel Sofia.Денят беше разделен на 3 тематични панела, които показаха тенденциите в графичната индустрия в момента, как трябва да се променят участниците в нея и какви техники да приложат, за да го направят. Фокусът беше върху дигиталния печат и опаковките.Първият лектор Yaron Mohaban от XMPie показа много добри примери за персонализация цялостното потребителско преживяване от влизането в уебсайт, през избора на продукти, поръчката и отпечатването на персонализирана опаковка до доставката до клиента.

Презентацията му показа много примери на успешно реализирани персонализирани кампании, включващи многоканална комуникация, в която печатът е част от микса.Neil Falconer очерта тревожната тенденция, че 60% от компаниите в печата са в застой, но и показа десетките възможности за промяна и навлизането в нови нишови пазари - там, където печатницата може да бъде много повече от печатен партньор.

Тенденциите, според анализатора са към предоставяне на цялостна услуга за клиента - комбиниране на маркетинг инструменти, печат и логистика, така че клентът да получи цялостна услуга. Времената на приемането на файлове за печат е свършило, потвърди Neil Falconer.
Много полезни материали и добри примери за тази трансформация на печатниците можете да четете в сайта на агенцията му Printfuture.comПоследният панел беше посветен на автоматизацията на процесите при печата, както и навлизането в нови ниши чрез печата на различни формати и медии. Лектор беше Terry Garvey от EFI.
Презентацията му беше направена в стил Междузвездни войни, за да покаже докъде се разпростира печата в наши дни. Лекцията отново беше изпъстрена с полезни примери от практиката.
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси
гр. София
фирма ДотБрейн

Технически асистент
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама