ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Автоматизация и проверка на файлове от Enfocus

Автоматизация и проверка на файлове от Enfocus

Сряда, 30 Март 2011 ( прочетена 1470 пъти)


Enfocus ще представи системите си за автоматизация и проверка на PDF файлове на Digi:media 2011, от 7-и до 9-и април в Дюселдорф.Компанията ще покаже на изложението системите си Switch и Pitstop Connect. Switch дава възможност на офсетовите и цифрови печатници да автоматизират повтарящите се задачи, да стандартизират работата си и да намаляват грешките. Според компанията, потребителите могат с лекота да интегрират софтуера, който вече използват в системите. Възможно е и да автоматизират задачи, които се извършват чрез софтуер от други доставчици, без да се налага тези приложения да се стартират ръчно.

Продуктовото семейство Switch включва три версии, с опции за надстройване. Базовата версия е Lightswitch, следва Fullswitch, която включва възможност за работа със софтуер от други доставчици. Powerswitch предлага най-много възможности – автоматизация с помощта на скриптове и поддръжка на допълнителна информация (включително JDF, XMP и XML).

Друга система, която ще бъде демонстрирана на Digi:media 2011 е Pitstop Connect, която осъществява връзката между графичните дизайнери и печатниците или издателствата. С нейна помощ може да се осъществи пренос на всички типове файлове, включително допълнителна информация, като идентификация на поръчката, тираж и формат. Това гарантира, че всички файлове, получени от потребителя, отговарят на индивидуалните спецификации и се обработват съобразно персоналните изисквания.

Pitstop Connect може да се използва за проверка на PDF файловете след трансфера. Така различни проблеми като липсващи шрифтове и изображения с ниска резолюция могат да бъдат откривани и евентуално поправяни автоматично. Готовите файлове могат да се копират на FTP сървър или директно в автоматизиран работен процес на Enfocus Switch. Най-новата версия на Pitstop Connect 09 допълнително улеснява комуникацията като дава възможност за следене на операциите в реално време. На изложението ще бъде показан и InDesign Connect. Той е нова разработка, която свързва InDesign директно с работен процес, базиран на Switch.

Източник: printingtalk.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама