ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Автоматичен качествен контрол на файлове за печат с Asura

Автоматичен качествен контрол на файлове за печат с Asura

Вторник, 27 Август 2019 ( прочетена 598 пъти)


Asura от Onevision предлага напълно автоматизиран контрол на качеството на файловете за печат и оптимизация на PDF файлове. Той може да добави възможности за автоматична идентификация и корекция на грешки към работния процес.

 Asura от Onevision

 

Всички версии на Asura са свързани с гъвкавата система За управление на работен поток Workspace. Workspace позволява дефиниране на всички стъпки на производството, автоматичното им изпълнение и гъвкавата им адаптация по всяко време. Лесния за употреба редактор позволява чрез влачене да се настройват различни производствени процеси в зависимост от изискванията им  с възможност за лесна промяна.  Интегрирането на Asura прави излишни класически ръчни стъпки от предпечатния процес като проверка на файловете, управление на цвета, генериране на наддаване, създаване на маски с бяло или електронен монтаж.Asura работи напълно независимо и без човешка намеса. Автоматизирането на печатните процеси води до намаляване на проблемите с PDF файлове за печат, намаляване на натоварване на RIP-а. Това води до повишаване на качеството и ускоряване на процеса. Asura помага на печатниците да се справят в производството в срок и намалява шанса от оплаквания и ретиражи.

Asura предлага пълна поддръжка PDF 2.0 файлове. Всяка PDF поръчка за печат се зарежда автоматично, проверява се за грешки като изображения с ниска резолюция, тънки линии и прозрачни обекти с модула за проверка на Asura и коригира и оптимизира файловете със специализираните си алгоритми. Asura не само идентифицира грешките, но и ги коригира и оптимизира файловете спрямо актуалните стандарти, за да осигури печат без проблеми.

Източник: onevision.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама