ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Американската компания ePac купи 10 дигитални печатни машини HP Indigo 20000

Американската компания ePac купи 10 дигитални печатни машини HP Indigo 20000

Четвъртък, 15 Февруари 2018 ( прочетена 1058 пъти)


Производителят на гъвкави опаковки ePac, който използва само дигитални технологии, купи още 10 печатни машини HP Indigo 20000, за да разшири дейността си в САЩ до средата на 2019.

Поръчката учетворява производственият капацитет на ePac и е най-голямата сделка в областта на опаковките за HP до сега.

 

10 дигитални печатни машини HP Indigo 20000


Покупката е второто разширяване на дейността на ePac, базирано на машината за гъвкави опаковки HP Indigo 20000. Преди едва 18 месеца с първата си машина HP Indigo. ePac в момента използва три HP Indigo 20000 в Медисън и Боулдър, а 10-те нови машини ще бъдат разположени от крайбрежие до крайбрежие в новите производствени звена в Лос Анджелес, Чикаго и Маями.

„ePac опростява начина, по който компаниите поръчват гъвкавите си опаковки. Краткото време за реакция, ниските минимални тиражи, персонализацията, качеството на печат и възможностите за печат по заявка отличават ePac от конвенционалните производители на опаковки,“ каза Jack Knott, изпълнителен директор, ePac Flexible Packaging. „Печатът е основната технология, на чиято основа сме изградили ePac, HP Indigo 20000 служи за основа на производствената ни платформа. Сътрудничеството между ePac и HP е фундаментално за стратегията ни за развитие, докато през идващите месеци добавяме производствени центрове.”
HP Indigo 20000 Digital Press позволява на компаниите свободата да произвеждат почти всеки вид гъвкави опаковки, етикети, термосвиваеми ръкави на филм и хартия – всичко това с качество, което отговаря на строгите изисквания на компаниите.

„Технологията за дигитален печат на HP Indigo означава по-голяма гъвкавост за марките и компаниите и по-добра връзка с клиентите им,” каза Santi Morera, глобален ръководител на графичния бизнес на HP. „HP е щастлива да играе ключова роля в бързия ръст и успех на ePac през последните две години – и с днешната покупка, това е връзка, която поддържаме с гордост и ще съхраним в идващите месеци и години.”

Ръст на пазара за гъвкави опаковки
Smithers Pira предрича ръст в гъвкавите опаковки от над 17.1% на годишна база до 2022, когато се очаква обемът на пазара да достигне 750 милиона долара. „Производителите на висококачествени опаковки с изгодни къси тиражи и кратко време за реакция имат ключови преимущества. Иновативните кампании засилват участието на крайния клиент и разкриват нови бизнес възможности за компаниите, които рано започнат да прилагат новите технологии,“ каза Sean Smyth, Smithers Pira.

След излизането ѝ на пазара през 2014, компании от целия свят са купили повече от 115 машини HP Indigo 20000. HP Indigo 20000 с ширина на печат 76 cm може да произведе практически всяка гъвкава опаковка в неограничен брой версии, с намален технологичен отпадък, заради минималните разходи за подготовка и възможността за производство само на нужното количество.

HP Indigo 20000 е свързано с HP PrintOS, което позволява на доставчиците да следят представянето на машините в реално време и така да оптимизира дейностите в реално време.

Източник: пресинформация на HP
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама