ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Анталис представя Coala, своята нова гама от висококачествени продукти за широкоформатен печат

Анталис представя Coala, своята нова гама от висококачествени продукти за широкоформатен печат

Четвъртък, 16 Февруари 2012 ( прочетена 1653 пъти)


Високо качество, иновативни продукти с произход от стратегически доставчици, подкрепени от всеотдайни търговци плюс силна дистрибуторска мрежа, са отличителните белези на Анталис на пазара за материали за широкоформатен печат.


Анталис, водещият европейски дистрибутор на хартия, картони и решения в сферата на опаковането, представя Coala, своята нова, богата и гъвкава гама от материали за широкоформатен печат, доставяни в повече от 20 държави в Европа. Така, Анталис прави сериозна заявка за все по-голям акцент върху материалите за широкоформатен печат като част от портфолиото на компанията и стъпка по пътя към разрастването и.

На тазгодишната Fespa Digital 2012, Coala ще представи 20 продукта за печат с водно-базирани мастила и 54 за солвентни/UV/латексови мастила. Това ще осигури на печатниците нужното разнообразие от продукти, за да могат те да предоставят на своите клиенти свободата да избират между отлично качество, разнообразие от медии. Coala ще бъде представена от над 170 квалифицирани специалисти в сферата на широкоформатния печат в цялата европейска мрежа на Анталис.

Coala е резултат на повече от десетгодишния опит в графичната арт индуствия, комбиниран със сериозни проучвания на Анталис в Европа. Колекцията предлага на клиентите уникален микс от стандартни и иновативни продукти, които да отговорят на всички техни нужди, допитвайки се само до една марка – Coala. Колекцията е ориентирана както към външната рекламата, така и към вътрешната реклама и включва богата гама от хартии, самозалепващи се фолиа, текстил, винили, тапети и други специални медии. Особено внимание се обръща на медии за печат с латексови мастила.

Продуктите, включени в Coala са от стратегически европейски производители, основно от Германия, и са подложени на строги изследвания и подбор. Избрахме само онези продукти, които осигуряват високо качество, конкурентна цена и отговарят на пазарните изисквания.
Екологичната отговорност на в производителите също се взима предвид при избора на продукти и затова Coala включва и широка гама от продукти несъдържащи PVC, като филми, текстил и FSC® или PEFC® сертифицирани хартии. С Coala, Анталис се превръща в предпочитания партньор на местно и международно ниво за всички печатници, които се стремят да изградят конкурентно портфолио от креативни приложения на медии за широкоформатен печат.

“Пазарът на материали за широкоформатен печат е много дентайлен с преобладаване на местни търговци и няколко водещи марки.”, казва Франсоа Лайн, Дирeктор бизнес развитие на медии за широкоформатен печат в Анталис. „Coala е уникална колекция, защото предлага на своите клиенти широка гама от висококачествени и екологично ориентирани медии, подходящи за всички видове мастила. Цялата гама може да бъде доставена навсякъде в Европа. Това създава допълнително удобство, което само компания с отговорността, опита и ресурса на Анталис може да предостави.“

Пазарът за широкоформатни материали за реклама расте с между 5% и 10% годишно, заедно с ролните медии сегментът демонстрина уникален потенциал.
Богатото разнообразието от решения – (хартия, фолио, филм, текстил, и др.) и лекотата при работа допринасят за бърза възвръщаемост на инвестицията за печатниците, инвестирали в широкоформатни машини. Coala ще предостави на клиентите си възможността да използват този потенциал и да повишат своята рентабилност. Antalis ще продължи да търси нови доставчици, за да разшири още повече своето портфолио от нови и иновативни медии.

За да улесни своите партньори в избора на материали, Анталис създаде редица каталози, които да съпътстват въвеждането на гамата. Това включва 2 каталога – един за водно базирани продукти и един за солвент/UV/латексови продукти, както и брошура и редица мострени папки.

FESPA DIGITAL 2012
Coala ще бъде представена на изложението Fespa Digital 2012 в Барселона (Февруари 21-24). Fespa Digital е най-голямото изложение в Европа за дигитален широкоформатен печат: www.fespa.com

За да видите гамата на Coala, заповядайте при Antalis в зала 3, щанд D28


За да научите какво още може да направи Анталис за Вас през 2012,
Просто Попитайте Анталис!
www.Just-ask-Antalis.bg
0 700 177 66
lfpm@antalis.bg

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама