ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Анталис ще покаже най-новите решения при паната на FESPA Digital 2014

Анталис ще покаже най-новите решения при паната на FESPA Digital 2014

Събота, 17 Май 2014 ( прочетена 1081 пъти)


Търговското изложение ще бъде една добра възможност за Анталис да представи системите на Coala, последната иновация добавена към пан-европейската марка на Coala за широкоформатен печат, която стартира през 2012г.

Този изчерпателен набор от модерни и изключително функционални дисплеи, и презентационни системи, включително всички аксесоари за транспорт и монтаж дава възможност на Анталис да отговори на всички изисквания на своите клиенти. Експертните съветници на Анталис ще бъдат на разположение и в готовност да предоставят информация относно колекцията на Coala и цялата гама от услуги предлагани от групата.

Система от пана, които отговарят на всяко изискване

Гамата на Coala включва около 20 преносими системи като например roll- ups, pop-ups и L-банери, които са лесни за траснспортиране, монтиране и са идеални за насочване на посетители към изложби , щандове или конференции. Информационните пана, сгъваемите рафтове за брошури и рамките за плакати могат да бъдат използвани като търговски или презентационни елементи, за да ви помогнат да се откроите от конкурентите си. Анталис препоръчва най-добрите продукти за визуална комуникация за всяка система, гарантирайки максимален ефект.

“Една картина говори много повече от 1000 думи и продължаващия растеж на пазара на визуална комуникация е доказателство за това” коментира Никола Копри, продуктов мениджър Визуална комуникация Анталис Интернешънъл. „Тъй като сектора се развива, нашата цел е да се уверим, че ние и нашите клиенти се възползваме от тези възможности, чрез предоставяне на решения за визуално комуникация, която грабва вниманието на публиката“. Цялото ни семейство Coala от LFP медии и сега презентационни системи и аксесоари целят да постигнат точно това.“

Гамата системи Coala се предлагат сега в цяла Европа. Научете повече на www.antalis.bg

Анталис ще присъства на FESPA Digital 2014 от 20 до 23 май.
 print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама